לפני שלושים שנה בערך, ההורים שלי תפסו לי את המחשב
ורשמו בקיוטקסט כ-450 מתכונים (אפילו יותר)
עכשיו הבעיה היא לא זה שרשמו אותם בקיוטקסט
את זה אני יודע להפעיל, אני רוצה להעתיק אותם לוורד
הבעיה היא שאיך שרשמו לי את המצרכים זה לא ברור כיום
ואני בטוח שאמרתי להם את זה אז, ונאמר לי אז שהכל ברור ואין צורך.
אז זה לא ברור ורוצים שאשחזר את המתכונים ואני לא יודע מה המקור
(חיפשתי בספרים שלנו, בארכיון העיתונות - יש של מעריב, אין לידיעות באינטרנט)
אז ככה: למשל יש מתכון לפיצה צרפתית
ויש 2 עמודות מספרים רק שלא ברור הכמויות ככל שרואים עוד מתכונים
מצרכים:
שמרים יבשים 8 2
סוכר 1 8
מים פושרים 3/4 5 - שלושת רבעי כוס, למה חמש?
מלח 0 0 - (בסדר, זה קורט מלח)
שמן זית 4 3
קמח 320 2 - נניח 320 גרם, אבל פעמיים? לא מצאתי מתכון עם 320 גרם קמח!
לציפוי 0 0 (כנראה סתם נכתב)
רוטב פיצה מוכן 0.5 5
בצל גדול 1 5 (מה חמש?)
אנשובי מסונן 360 2
זיתים שחורים 0 8 - (אני מבין שמחלקים לשמונה מנות ושמים זית למנה, מה זה אפס?)
ואז יש אופן הכנה שלא עוזר לי כשאני לא מבין את הכמויות
יש למישהו רעיון מה לעשות?
(זה מתחיל: בקערה בינונית מערבבים שמרים עם סוכר ומים פושרים,
משהים כחמש דק' ומוסיפים מלח, שמן וקמח ומערבבים...)
דרך אגב, מצאתי שבמדור סגנון 1990 אלינוער רבין
כתבה על פיצה צרפתית בתאריך 14 בנובמבר
וזה בארכיון הספריה הלאומית אתר NLI.ORG.IL
אבל זה מתכון עם 350 גרם קמח ויתר המצרכים לא מתאים.
והייתי יכול להעלות צילומי מסך של עוד מתכונים כאלה
אבל אני לא יודע אם יש טעם, כשהפורום לא כזה פעיל.
ורשמו בקיוטקסט כ-450 מתכונים (אפילו יותר)
עכשיו הבעיה היא לא זה שרשמו אותם בקיוטקסט
את זה אני יודע להפעיל, אני רוצה להעתיק אותם לוורד
הבעיה היא שאיך שרשמו לי את המצרכים זה לא ברור כיום
ואני בטוח שאמרתי להם את זה אז, ונאמר לי אז שהכל ברור ואין צורך.
אז זה לא ברור ורוצים שאשחזר את המתכונים ואני לא יודע מה המקור
(חיפשתי בספרים שלנו, בארכיון העיתונות - יש של מעריב, אין לידיעות באינטרנט)
אז ככה: למשל יש מתכון לפיצה צרפתית
ויש 2 עמודות מספרים רק שלא ברור הכמויות ככל שרואים עוד מתכונים
מצרכים:
שמרים יבשים 8 2
סוכר 1 8
מים פושרים 3/4 5 - שלושת רבעי כוס, למה חמש?
מלח 0 0 - (בסדר, זה קורט מלח)
שמן זית 4 3
קמח 320 2 - נניח 320 גרם, אבל פעמיים? לא מצאתי מתכון עם 320 גרם קמח!
לציפוי 0 0 (כנראה סתם נכתב)
רוטב פיצה מוכן 0.5 5
בצל גדול 1 5 (מה חמש?)
אנשובי מסונן 360 2
זיתים שחורים 0 8 - (אני מבין שמחלקים לשמונה מנות ושמים זית למנה, מה זה אפס?)
ואז יש אופן הכנה שלא עוזר לי כשאני לא מבין את הכמויות
יש למישהו רעיון מה לעשות?
(זה מתחיל: בקערה בינונית מערבבים שמרים עם סוכר ומים פושרים,
משהים כחמש דק' ומוסיפים מלח, שמן וקמח ומערבבים...)
דרך אגב, מצאתי שבמדור סגנון 1990 אלינוער רבין
כתבה על פיצה צרפתית בתאריך 14 בנובמבר
וזה בארכיון הספריה הלאומית אתר NLI.ORG.IL
אבל זה מתכון עם 350 גרם קמח ויתר המצרכים לא מתאים.
והייתי יכול להעלות צילומי מסך של עוד מתכונים כאלה
אבל אני לא יודע אם יש טעם, כשהפורום לא כזה פעיל.