בעיה עם הנגן iaudio i7

caps lock1

New member
בעיה עם הנגן iaudio i7

יש לי את הנגן הזה כמה חודשים, הוא עשה לי בעיות הרבה זמן, היה מתחיל להריץ קדימה את השירים עד השיר האחרון בנגן, ועד שלא הייתי מכבה אותו הוא לא היה מפסיק. ועכשיו פתאום הוא הפסיק לעבוד לא נפל ולא קיבל מכה. כשאני מחבר אותו לחשמל (לא למחשב) אני מקבל מסך לבן עם תפריט כמו אחרי פרמוט, אבל אני לא יכול לבחור כלום, הנגן לא מגיב. וכשאני מחבר למחשב הוא מזהה חומרא חדשה שיש לו בעיה עם ההתקנה שלה... והמסך אפילו לא נדלק. אין לי אחריות! מה אני יכול לעשות? תודה רבה מראש!!

יאיר B

New member
את הבעיה של הריצה האוטומטית של השירים

אני מכיר מהנגן שלי. עדכון הקושחה האחרון פתר את הבעיה (לפחות אצלי). מציע לנסות להתקין מחדש את הקושחה האחרונה (מסך לבן זה לא כל כך טוב). הבעיה היא שאם המחשב לא מזהה את הנגן, לא תוכל להעביר את הקבצים הדרושים. בעיה. שאל את באג אם הם מוכנים לטפל בו בתשלום.

caps lock1

New member
באכ לא מטפלים בזה

אין אחריות ולא קנית את המוצר אצלינו מצטערים... התקשרתי ליבאון MPTECH הם אומרים שאני יביא להם את המכשיר וזה כבר עולה 100 שקל ואחרי זה תלוי לפי התקלה. האם משהו נתקל בכזאת בעיה? האם יש מצב שאפשר לתן את זה? אני מדגיש שהמכשיר לא קיבל מכה או ולא נפל. תודה מראש!

shimi75

New member
תחפש ב"מנהל ההתקנים"

אם מופיע ההתקן הבעייתי, ואם כן תראה את הפרטים שלו אולי יש שם את פרטי הבעיה. בהצלחה!

caps lock1

New member
מופיע לי איזה סימן שאלה

עשיתי עדכון מנהל ההתקן, זה ניסה לעדכן דרך האינטרנט ולא הצליח. שורה תחתונה הנגן עדיין לא מגיב.

למעלה