בעיה עם הנגן iaudio i7

caps lock1

New member
בעיה עם הנגן iaudio i7

יש לי את הנגן הזה כמה חודשים, הוא עשה לי בעיות הרבה זמן, היה מתחיל להריץ קדימה את השירים עד השיר האחרון בנגן, ועד שלא הייתי מכבה אותו הוא לא היה מפסיק. אבל חוץ מזה הוא עבד מצוין!! ועכשיו פתאום הוא הפסיק לעבוד לא נפל ולא קיבל מכה. כשאני מחבר אותו לחשמל (לא למחשב) אני מקבל מסך לבן עם תפריט כמו אחרי פרמוט, אבל אני לא יכול לבחור כלום, הנגן לא מגיב. וכשאני מחבר למחשב הוא מזהה חומרא חדשה שיש לו בעיה עם ההתקנה שלה... והמסך אפילו לא נדלק. עדכון ה firmware לא פתר את הבעיה. אין לי אחריות! מישהו מכיר מעבדה שמתקנת נגנים באזור המרכז? תודה רבה מראש!!

יאיר B

New member
הסיפור עם קפיצות השירים מוכר לי.

יש לי את גרסת ה-4GB וגם שם יש את אותה בעיה. ריסט פותר אותה זמנית. בגרסת ה-16GB זה לא קורה (לא יודע למה). לגבי התקלה - אולי משה השתבש שם. אני לא יודע למה היא קורית. אני לא מכיר מעבדת נגנים במרכז (אני לא גר במרכז). מציע לשאול את באג אם הם מוכנים לטפל בנגן בתשלום.

caps lock1

New member
עובד!!

מדריך מצוין. חסך לי 100 שקל (לפחות) והרבה כאב ראש!!

caps lock1

New member
עובד!! אבל עכשיו יש עוד בעיה..

עד עכשיו בכלל לא היה לי גישה לנגן! עכשיו הוא עולה רגיל! אבל עדין יש איזה בעיה: כשאני מעתיק הרבה שירים אז אני מקבל הודעת שגיאה "בדיקת יתירות מחזורית" וכשאני מתחיל את העתקה מחדש זה ממשיך עד הפעם הבאה... השירים שכן הועתקו עובדים מצוין! נ.ב מדובר בנגן בגירסת ה 16GB!! יאירB בגרסת ה-16GB זה לא קורה (לא יודע למה).... רק עכשיו שמתי לב.

יאיר B

New member
זה אומר שמשהו בהעתקה לא תקין.

הודעה הזאת אומרת שמשהו לא עבר כמו שצריך (נבדק לפני ואחרי). http://he.wikipedia.org/wiki/בדיקת_יתירות_מחזורית יש לך אפשרות לנסות עם כבל אחר? לגבי ה-16GB - בגרסת ה-4GB זה קרה לי הרבה, ב-16GB אין בעיות עד עכשיו (יש לו גם קושחה קצת שונה, למשל אנימצית הפתיחה שונה בין שני הנגנים למרות שמדובר באותה גרסא).

caps lock1

New member
הבעיה לא בכבל!

אני חושב שאני כן ישלח את הנגן לתיקון. המדריך שהבאתי עזר רק חלקית. עדיו הנגן נתקע לפעמים ולא תמיד המחשב מזהה... השאלה איך הם במעבדה מתקנים? הם ממש פותחים את הנגן פיזית? או שהכל עובד דרך ה windows?

caps lock1

New member
אולי משהו פה נתקל בבעיה הזאת?

http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=46293

יאיר B

New member
אני לא בטוח שבאג מתעסקים עם הנגן.

יש לי הרגשה שאם זה משהו מהותי יותר מאשר התקנת קושחות או בעיות תוכנה אחרות הם שולחים לחו"ל.

Chapi1

New member
נצל"ש

האם אתה ממליץ על הנגן? איך הוא מבחינת זמן סוללה?

למעלה