בעיה עם הפסנתר..

• פותח הנושא yrhk
  • פורסם בתאריך

yrhk

New member
בעיה עם הפסנתר..

היי אני חדש כאן! אני מנגן בפסנתר יחסית דיי ישן אני חושב הוא היה של סבתא שלי מאז שהיא היית קטנה אם אני לא טועה והבעיה היא שהקלידים מתחילים לצאת מהכיוון שלהם ולחלק כבר בכלל נשמעים כאילו אני לא יודע איך לסביר כאילו החוט זזבתוך הפסנתר וזהו.. יכול ליהות שהלך הפסנתר או שיש משהו שניתן לעשות ?? תודה רבה !!

Der-Albert

New member
אהה

לכוון? צריך ממילא לעשות את זה בערך פעמיים בשנה.

shykedmi2

New member
צ'מע -

יש לך שם מיתר רופף. אם כל מה שאתה רוצה זה לתקן את המיתר הזה ולגרום לו לעבוד, אז תבקש את זה מהמכוון. אם אתה רוצה שהוא ממש יעבוד, תבקש הערכת מחיר של כמה יעלה לעשות אוברול לכזה דבר. היה לי פסנתר כמעט בן 100 שנה, שכבר לא היה טוב, וכששאלנו כמה יעלה לעשות לו אוברול, אמרו לנו שיהיה יותר זול לקנות פסנתר חדש, ושמזה כדאי לעשות פינת אוכל נחמדה. אז הלכנו וקנינו פסנתר יד שניה מצויין, והוא אצלי עד היום. אלו שתי האפשרויות שיש לך. עקרונית, מדובר במיתר רופף.

דניעל

New member
יש עוד אופציות חוץ ממיתר רופף

לא יודעת איזה דברים עלולים לקרות לפסנתר, אבל פטיש יכול להכות ליד המיתר, ואולי אפילו להתפס ולא להגיע עד למיתר בכלל, או לא להתחבר לקליד. מי יודע, אולי מישהו היה צריך בדיוק את הפטיש הזה ופשוט לקח אותו... אני חושבת שאת רוב הבעיות המכוון יכול לסדר ולאו דוקא ביוקר. האוברול שעשיתי לפסנתר שלי (בן 95) לפני כמה חודשים (ומתואר בטאג-ליין שרץ למעלה) עלה כמה מאות שקלים. לא זוכרת כמה, אבל הוא ממש לא היה יקר.

למעלה