בעיה עם ויסטה

SoccerFan

New member
בעיה עם ויסטה

שלום לכולם! יש לי בעיה באיתור תיקיה ב- vista home edition. הורדתי ב-emule קבצים שונים, אבל אני לא מצליח לפתוח את התיקיה המכילה אותם. אני מקבל הודעה שהיא לא קיימת. גם חיפוש על פי שם הקובץ מעלה חרס, זאת למרות שניתן לנגן אותו מתוך ה-emule עצמו, כך שהוא קיים. מישהו נתקל בזה או שיכול להפנות אותי לפתרון? תודה!

Ambious

New member
בויסטה ה- Program Files מתחלק ל- 2

אחד זה הרגיל של התוכנות, שמופיע ב- c:\Program Files והשני זה עותק שנמצא בתיקית משתמש, ולכל משתמש יש תיקיה כזאת בנפרד. כל שינוי שהמשתמש עורך ל- Program Files, כמו למשל - הורדה של קבצים באימיול, תישמר בתיקיה של המשתמש, גם אם התוכנה חושבת שהיא שומרת ל- Program Files הרגיל. העותק של ה- Program Files נמצא ב: c:\users\username\appdata\local\virtualstore כש- username הוא שם המשתמש שלך התיקיה appdata היא תיקיה מוסתרת, אז אפשר צפיה בקבצים מוסתרים

../images/Emo207.gif vista

איך הוא ? מה הוא? שווה להתקין אותו במקום האקס פי ? זה כבד יותר מהאקס פי ? יותר שימושי ?

Ambious

New member
"איך הוא" זה שאלה קצת כללית מדי

זאת מערכת הפעלה, לא משחק מחשב. קשה לסכם את זה ב- "איך הוא". אם שווה להתקין אותו תלוי אך ורק בהגדרות מחשב שלך. אם המחשב שלך עומד בדרישות המינימום (האמיתיות, לא הרשמיות) - אז הוא יעבוד קצת יותר טוב מ- XP אפילו תחת אותה מערכת. יותר שימושי? בשתי מילים - הרבה יותר.

למעלה