בעיה עם חברה שלי

sadam00

New member
בעיה עם חברה שלי

היי, יש לי חברה כבר 4 חודשים וחצי אני עוד מעט בן 19 היא עוד חודש בת 18 אני לא בתול והיא כן לאחרונה דיברנו על קיום סקס והיא הסכימה ואמרה שהיא מוכנה לאחר כשבוע משהו בה השתנה והיא החליטה שהיא לא מוכנה לעשות סקס עכשיו ושאני צריך לתת לה עוד זמן ( שאני לא יודע כמה) הדבר גורם להמון מריבות בנינו והיא לא ממש גם אוהבת לדבר על הנושא כי היא חושבת שאני לוחץ עליה. אני פונה אל הבנות וגם אל הבנים בבקשה דעות בוגרות בלי שטיות מה אני יכול לעשות.

אורזמן

New member
זאת הפעם הראשונה שלה

אם היא חשובה לך, תן לה את הזמן שלה. כשזה יגיע, זה יהייה מאוד מיוחד לשניכם. בהצלחה

../images/Emo45.gif צודקת

נותר לי רק להוסיף ולשאול.... מה עם משחקים מקדימים? מין אוראלי למשל? אתם עושים או שגם זה לא? כי באמת עם יד על הלב - 4 חודשים זה מספיק זמן שלפחות משהו מבין אלה יהיה, כי הרי סקס זה חלק ממערכת יחסים והוא מבטא אהבה ורגשות. נוטה מאד להסכים עם הנאמר למעלה בתגובה הקודמת אך מצד שני יודע שזה לא קל לך. בהצלחה.

magenta73

New member
תן לה

זמן!!!!!!!!!!!!! כמה שיותר תדבר על זה ככה היא יותר תתנגד ותגיד שאתה מלחיץ. לך על הפסיכולוגיה ההפוכה. תראה לה כמה היא חשובה לך, בלי שהסקס נכנס כפקטור. נשים תמיד יערבבו סקס עם אהבה וכבוד וכן הלאה. ככה זה. זה אחרת אצלנו, אולי בגלל העובדה הפשוטה של איך שהגוף שלנו עובד. (חדירה). וגברים, לא משנה מה, לא ממש יבינו את זה. אז במיוחד עם היא בתולה, ומין הסתם הגבר הראשון בחייה זה דבר חשוב, מאוד...תן לה להחליט מתי מתאים לה. אסור לך להלחיץ אותה. אסור לך לדבר על זה יותר מידי, כי היא תרגיש שאתה איתה רק בשביל סקס ותיכנס לסרטים. וזה לא משנה כמה אתה אוהב אותה... מעבר לזה שאנחנו מאוד אוהבות שקצת קשה לנו, לא רק נשים, אנשים בכלל... זה שווה רק אם נתאמץ בשביל זה. או אולי הגזמתי, לא שקצת קשה אלא שאנחנו אלו שהחלטנןו, פעלנו והשגנו את מה שאנחנו רוצים. לדבר על זה שאתה רוצה סקס כל הזמן, או על זה שהיא אמרה שהיא כן רוצה ומה פתאום היא שינתה את דעתה לא ממש נותן את התחושה שהיא זו שהחליטה שהיא רוצה, בצורה עצמאית. אקיצר, תרגע. אל תדבר על זה. תזרום. תן לה... תן לה להרגיש בטוחה. וזה יבוא לבד, באמת שזה יבוא.

זמן.. כמה זמן?

4 חודשים מערכת יחסים ללא שום אקט מיני? זו בדיוק הסיבה מדוע אני נמנע מלצאת עם נשים ללא ניסיון מיני ( בתולות )... אבל לפעמים זה שווה לחכות, השאלה כמה זמן לחכות ולהמשיך להביא ביד ולפנטז?

מה הלחץ.......אני לא מבינה../images/Emo70.gif

הם ממש ילדונים.......צעירונים ........בחיבה אני אומרת את זה! מה בוער
ושלא יעשה עליה שום מניפולציות עם פסיכולוגיה הפוכה! אחרי כל מה שנכתב בעולמנו על מין ואחרי כל מיני סטריאוטיפים שהתפתחו בהקשר של סקס, פלא שהיא לא מוכנה לאבד את הבתולין בקלות?! צריך לכבד את רצונה בכל מקרה! ובטח שלא לריב על זה!

אמממ ...

אין לחץ, זה חלק ממערכת יחסים ואפילו חלק מאד חשוב. לאבד את הבתולין בקלות? נו באמת, זה חבר שלה, לא שבוע ולא שבועיים ולא חודשיים. אני מאמין שהוא לא סתם כותב, הוא מתוסכל, מה את רוצה? אהה, את לא גבר
באמת נו, הוא מתוסכל ורואים את זה, זה חלק מאינטימיות, צרכים, אהבה, תשוקה, מה עוד? יש עוד... נכון שצריך לכבד את רצונה- אך יש גם את רצונו. את שניהם צריך לכבד. לדעתי? הם צריכים לדבר, אולי לחשוב על סקס יבש, או אקטים מיניים ללא חדירה, אם היא לא רוצה לאבד את הבתולין, אבל להתייבש ככה 4 חודשים בתוך מערכת יחסים? לי אישית זה לא היה מתאים. זהו?

אני חושבת שהם.......

הגיעו לדבר על האקשן עצמו.......כי כבר עברו את שאר השלבים! אל תשכח שאתה לא בן 19! אצל מבוגרים יותר ,זה אחרת, ולו בשל העובדה שאין כבר בתולין לשמור עליהם!

לשמור עליהם?

בשביל מה? לדעתי כל הקטע הזה של לשמור עליהם ילדותי. טוף נו, הם ילדים בעצם.
באמת ילדותי, לא מבין את הקטע הזה. מישהו מוכן להסביר לי מה באמת הקטע הזה של שמירת הבתולין? אנחנו חיים במאה ה 19?

לי באופן אישי.........

לא הפריע לאבד אותם
ואתה צודק זה ילדותי .......היא רק בת 18.......היא נערה בגיל הטיפשעשרה! חוץ מזה אצל בנות לאבד את הבתולין ממש שונה מאצל בנים! אצל בנות יש גם הפחד מהכאב.......עובדה שאין עליה עוררין! ויש גם הפחד מסטיגמות...... כאישה אני יכולה להבין את זה! להבין!

פטושקי

New member
קרום בתולין - קללת האנושות

מיליוני נשים וגברים נהרגו או נרצחו בשם מיתוס הסרח העודף הארור הזה. תארו לעצמכם את החיים ללא קיומו של הדבר הזה. דמיינו לעצמכם כמה שונה היתה ההיסטוריה האנושית ללא הדבר המיותר כל כך. כמה שפיכות דמים ומלחמות היו נמנעות, אופיין של הדתות כולן היה שונה לחלוטין (האשמות הבלעדיות ב"קדושה" שהעניקו לקרום הזה) ומצבן ה"נחות" של הנשים בהיררכיה שבין המינים היה בהחלט שונה לחלוטין! לא ניתן אפילו למנות את כמות הרעות אשר הביאה (וממשיכה להביא) על האנושות קללת הקרום חסר התועלת הזה. אני מקווה שיבוא היום וחוקרים יצליחו לזהות ולבודד את הגן האחראי על יצורו של הסרח העודף הזה. תינוקות ממין נקבה וללא קרום בתולין, יבנו עולם יפה ונאור יותר.

magenta73

New member
סחה על המניפסט

מבחינה ביולוגית אין אפשרות לבודד את הסרח העודף הזה... מין הילוד נקבע אמנם עם הזיווג, אך מכיוון שקודם מתפתחים איברי המין בצורה פנימית, ורק אחר-כך מתפתחים חיצונית, הסרח העודף הזה תמיד יהיה שם. רק בגלל שתינוקת נקבה, למעשה נוצרת בדיוק כמו תינוק זכר, ופשוט לא מקבלת הורמון גברי שיוצר את האשכים והפין. לא משנה... בכל מקרה, לדעתי, ניתן לשנות את הראייה הזו ללא התערבות ביולוגית. כמו שדתות הן למעשה יצירת אדם, האל הוא יצירת האדם ואמונות הן יצירת האדם... אם נשנה את אמונתינו, את דתנו וכן הלאה, את השקפת עולמנו לגבי אותו סרח עודף ואת המשמעויות שאנו נותנים לו, הכל יבוא על מקומו בשלום. אני כן חושבת שיש התפתחות בנושא. אני כן חושבת שיש יותר ליברלזציה. ושוב, הכל יחסי. אני אישית חושבת שאנחנו דור הביניים, אנחנו אלו שרבים ומתנצחים עם כל אותן דעות ואמונות טפלות וכן מנסים למצוא ולנהל עולם נאור יותר. וכולי תקווה שמהבלבול שלנו ומהחרא שאנחנו אוכלים לארוחת בוקר, ילדנו יגדלו בעולם אחר. שלא מושתת על ערכי דת זו או אחרת, ולא על הירככיה בין המינים ולא על מלחמות. כן יהיה רצון....

אורזמן

New member
העניין הוא לא הבתולין

אלא החדירה בפעם הראשונה, פלישה לגוף שלה.

פטושקי

New member
קרום הבתולין - קללת האנושות

מיליוני נשים וגברים נהרגו או נרצחו בשם מיתוס הסרח העודף הארור הזה. תארו לעצמכם את החיים ללא קיומו של הדבר הזה. דמיינו לעצמכם כמה שונה היתה ההיסטוריה האנושית ללא הדבר המיותר כל כך. כמה שפיכות דמים ומלחמות היו נמנעות, כמה מיליוני נשים לא היו נטבחות, אופיין של הדתות כולן היה שונה לחלוטין (האשמות הבלעדיות ב"קדושה" שהעניקו לקרום הזה) ומצבן הנחות של הנשים בהיררכיה שבין המינים היה בהחלט שונה לחלוטין! לא ניתן אפילו למנות את כמות הרעות אשר הביאה (וממשיכה להביא) על האנושות קללת הקרום חסר התועלת הזה. אני מקווה שיבוא היום וחוקרים יצליחו לזהות ולבודד את הגן האחראי על יצורו של הסרח העודף הזה. תינוקות ממין נקבה וללא קרום בתולין יבנו לבאים אחרינו, עולם יפה ונאור הרבה יותר.

אורזמן

New member
בוא לא נטיל את האשמה

על קרום הבתולים. האשמים הם אנשים נבערים מדעת, שבשם הכח והצתדקות רצו לשלוט ועשו להם חוקים שונים ומשונים. כדי ליצור עולם יפה ונאור יותר, צריך לגרום לאנשים להבין את הטעויות שלהם (עד כמה שאפשר), שחלק מהן נוצרו ע"י מיידע שגוי שקיבלו, הן בבית והן בחברה.

למעלה