בעיה עם חברה

בעיה עם חברה ../images/Emo10.gif

לפני כמה חודשים נכנסה חברה חדשה אל חיי. היא נכנסה בסערה וסחפה אותי אליה. לאחרונה אני מרגישה מועקה, אני לא יודעת האם זה בגללה או שנדמה לי.אני מרגישה שהיא לפתה אותי אליה בזרועות של תמנון ואני נחנקת. אני יודעת שמסביבי היא פוגעת באנשים ואולי זה עניין של זמן עד שהפגיעה תגיע אלי. אני לא מסוגלת לנתק את קשרי עימה כרגע, אין לי כל כך סיבה. אבל משהו בה לא נוח לי. מה אפשר לשאול את הקלפים?

batgalim

New member
גברת מרגרט ../images/Emo68.gif

השאלה היא מה את רוצה לקבל מהקלפים... הקלפים נותנים יעוץ והכוונה, האם את רוצה לדעת איך לנתק את הקשר או אם בכלל כדאי לנתקו? או אולי מה הפוטנציאל של היחסים ביניכם?

batgalim

New member
אם את שואלת אותי

אז אני מנתקת קשרים שלא טוב לי איתם צ'יק צ'ק... אבל את רוצה לשאול את הקלפים, אז תפרסי פריסת שאלה: האם כדאי לי לנתק את הקשר עם x ? + קלף סיכום

לנתק צ'יק צ'ק זה קשה ומסובך

לא ציינת כמה קלפים פרסתי 5 + סיכום אס המטות, חמישה מטבעות, שלושה מטבעות, צדק, שמונה מטבעות. סיכום - שני גביעים.

מאחר ואני מכירה את שתיכן אני מנועה

מלהגיב ,מה גם שאת יודעת את דעתי על הקשר הזה.אם את מרגישה מחנק בקשר הזה,קחי צעד אחד אחורה,לא לנתק לגמרי אם אין לך סיבה מוצדקת,אבל לשמור על הילוך נמוך.ז'א תהיי שם בשבילה כי היא צריכה מישהו,אבל לא יותר מזה.

צ ל י ל 8

New member
קצת קשה ../images/Emo4.gif

האם - אס המטות כדאי - 5 מטבעות לי - 3 מטבעות לנתק את הקשר - צדק עם x ? - 8 מטבעות סיכום - שני גביעים לא כדאי לך כי יש סיכוי שתיפגעי מכך. האם הבחורה נשארת איתך בגלל כסף או משהו? האם אתן עובדות ביחד? האמת היא שהפריסה מתעתעת ולא נותנת תשובה ברורה. אני חושבת שהבחורה מעריצה אותך ונותנת לך כבוד. ניתוק הקשר בינכן יוביל למשהו לא טוב, משהו שאולי תצטערי עליו..

אז אם הפריסה מבלבלת ולא חד משמעית

אולי כדאי לשאול משהו אחר/נוסף ולראות מה יצא?

צ ל י ל 8

New member
אולי...

מה פוטנציאל היחסים הידידותיים שלי עם X ב-3 החודשים הבאים? 6 קלפים+קלף סיכום

הנה הפריסה

כח, שמונה מטות, קיסר, שבעה מטות, נער המטבעות, נער המטות. סיכום - אביר המטות.

batgalim

New member
מרגרט

הקשר ביניכם מושתת על שליטה וכוחנות, אך נראה לי ששיחה טובה בינכן, בה תוכלי לבדוק מנין נובעת ההתנהגות שלה תוכל להוביל אתכם למקום טוב יותר בידידות... את מסוגלת להלחם על על הקשר ולהוציא את הבחורה מהמקובעות וחוסר ראיית המציאות, היא ביקורתית מאד ויכול להיות שזה מה שגורם לה לקלקל יחסים עם אחרים. בעזרת עוצמות פנימיות שקיימות בך תוכלי להסביר לה וללמד אותה פרק בהתנהלות בחברה ואז השער לידידות טובה יותר גם איתך וגם עם הסביבה יפתח עבורה. מה את אומרת?

למעלה