בעיה עם חברות

**tamar**

New member
בעיה עם חברות

היי! אני חדשה כאן ויש לי בעיה ואני מקווה שתוכלי לעזור לי. אז ככה, יש לי שתי חברות ממש טובות, לצורך העינין נקרא להן א´ וב´. ל-א´ וב´ יש עוד חברה שגרה מאוד רחוק. היום אני וא´ והחברה הרחוקה נפגשנו והתחלנו לדבר על ב´ שמאוד מתנהגת משונה בזמן האחרון. הילדה מרחוק סיפרה לנו על כל מיני דברים שב´ סיפרה לה כמו ללכת לכל מיני מסיבות פרועות ולהסתובב עם כל מיני אנשים. הבעיה היא שאני וא´ שהם החברות הכי טובות של ב´ יודעות שהסיפורים האלו לא התרחשו וב´ למעשה מספרת את הכל לילדה מרחוק מפני שהיא לא יכולה לברר אם זה קרה באמת, הרי היא גרה רחוק. אנחנו לא יודעות מה לעשות, זה נראה לנו שב´ מספרת לילדה מרחוק את הסיפורים האלו בכדי שהיא אולי תחשוב שהיא חוותה אותם בעצמה, בעוד היא דיי תקועה בבית כל הזמן. מה אפשר לעשות? ב´ היא ילדה שנפגעת דיי בקלות אבל בכל מקרה אי אפשר לתת למצב הזה להימשך

bubble

New member
תמר יקרה

אני חושבת שאם אתן חברות טובות של ב אתם יודעות את התנהגותה ואופייה והאמת לא נמצאת בשמועות שסיפרה לכן חברתה הרחוקה..
אוהבת באבל

**tamar**

New member
זאת הבעיה

אני יודעת שאין אמת בשמועות של החברה הרחוקה , העיניין הוא שב´ באמת סיפרה לה את הדברים האלה למרות שהם לא קרו.

אני לא מבינה למה זה בעיה

כל אחד רוצה להרגיש איזה פעם כמו איזה מישהו שיכול לעשות הכל בחיים אבל ב´ סיפרה כמה שקרים זה עזר לה בטח להרגיש עם יותר ביטחון עצמי אל תדברי עם ב´ על זה העצה שלי היא שפשוט תשכחי מזה .....

עדן*

New member
אתן צריכות

לנסות לשכוח מהכל ואם אתן רואות שב´ ממשיכה עם השקרים לחברה הרחוקה אז תספרו לחברה הרחוקה שהכל שקרים. לדעתי החברה הרחוקה לא צריכה להיפגע מהכל גם אם ב´ ילדה שנפגעת מהר, בעייה שלה שהיא שקרנית. אם אתן פוחדות מהתגובה של ב´ תבקשו מהילדה הרחוקה לא לספר לה שהיא יודעת שהכל שקר ותקוו שהיא תסכים! ביי עדן

NICOLE MOORE

New member
then what`s the problem

i really dont get it i mean each one of us sometimes want to be someone that he is not and pretend that his life are better then what they are dont you and anyways if she is lying it`s her own problem and if you dont like it u dont have to hang arownd with her nicole

למעלה