בעיה עם חנות - ליפוף כידון מאעפן..

Morder

New member
בעיה עם חנות - ליפוף כידון מאעפן..

לא רוצה ללכלך על החנות - אבל מעשה שהיה כך היה: החלטתי להחליף את הליפוף על הכידון. לא משנה למה. נכון, האופניים לא ממש חדשות ומהממות אבל מה שקיבלתי היה פשוט זוועה: הליפוף לא אחיד, יש "חורים" בליפוף, הסיומות - בקצה הכידון כלפי המרכז תפוסות ב....איזולירבנד שחור, חלק מהליפוף רופף (לפיפוף מעל השיפטרים - - לבקשתי). בקיצור זוועה. כשקיבלתי אותם בחזרה פשוט לא ידעתי מה לעשות - אם לבכות או לצחוק! בגלל שהייתי עם הבת שלי ובכלל, פשוט מגודל המבוכה לקחתי אותם ולא אמרתי כלום. עכשיו אני אוכל את עצמי כל פעם שאני מסתכל על זה - ועוד לא הספקתי לרכב עם זה.... מה לעשות? קרה לכם פעם? מה אתם עשיתם? רעיונות למישהו? אני רק אציין שבתחום אופני הרים השירות והטיפולים מצויינים.... - לא רוצה לפוצץ יחסים עם החנות...

LIOR Y

New member
לא הבנתי למה לא פשוט

לגשת חזרה לחנות ובצורה אדיבה להפנות את תשומת לבם לליפוף,ושיטפלו בזה. עזר? ספר לחבריך. לא עזר? ספר בפורום.

Morder

New member
האמת..

פשוט זה כ"כ עיצבן אותי שרציתי לקחת זמן ולהרגע. אני חושש שאם הייתי מגיב במקום זה היה יוצא מכוע רולא כמו שהתכוונתי.. באיזה שהוא מקום גם רציתי לקבל לגיטימציה לכך שהליפוף פשוט מחורבן. די ברור שבסוף זה נה שאני אעשה - פשוט רציתי לחלוק את התסכול עם אנשי הפורום - למרות שלא ברור אם אנשים שרוכבים על אופניים במעל 10K ש"ח יכולים להבין על מה אני מדבר..... בקיצור - ברור שבסוף אני אגש ואבקש שילפפו מחדש...(אם אפשר סמוך על זה...)

LIOR Y

New member
תאמין לי מנסיון

לפרסום בפורום צריכה להיות רק מטרה אחת - להזהיר את החברים מנוכלים. במקרה שלך אולי מדובר רק בטעות אנוש...

מה הבעייה????

למה לא להגיד לחנות לעשות את זה שוב כמו שצריך??? כל רגע שעובר ואתה מחכה ולא חוזר אליהם גורם לזה להראות יותר גרוע ליפוף של כידון כביש הוא עניין של נסיון... ד"א- תמיד שמים בסוף הליפוף (הצד שליד הסטם) איזולירבנד, חלק מהחברות הפלצניות יותר מספקות איזולירבנד עם הלוגו שלהם כדי לעטוף את האיזולירבנד ה"פשוט". בקיצור- תחזור לחנות, ומהר!!!

Morder

New member
לא צריך להתעצבן....

היום הייתי בחנות. הליפוף בוצע מחדש בצורה משביעת רצון וללא ויכוחים או התחכמויות. בקיצור תם ונשלם על הצד הטוב ביותר.

למעלה