בעיה עם טרנס דיזיין

orlyg2

New member
בעיה עם טרנס דיזיין

הי לכולן! אמי הזמינה חבילה מטרנסדיזיין - לא בפעם הראשונה, אלא שהפעם לק אחד (אדום של essie) נשבר בתוך החבילה, והגיע מרוסק לגמרי. כמובן שהלק האדום היה מרוח על כל שאר הדברים שהיא הזמינה. צילמתי הכל בנייד. יש טעם לפנות אליהם או שלעזוב את זה? אף פעם לא היתה לנו בעיה עם ההזמנות משם - בדרך כלל הכל מגיע ארוז בצורה מעולה. לא יודעת מה קרה הפעם.

קרה לי פעם שנשפך לי לק בחבילה

הוא פיצה אותי במחיר הלק . לטעמי זה לא שווה את הכאב ראש של התכתובת בכלל...3$ בסה"כ. זה נשמע נורא מבאס אבל חבילות עם דברים שבירים הן יותר רגישות מלכתחילה ולפעמים לא משנה כמה זה ארוז היטב ....קורה.

רחלי ג

New member
אני מבינה שאת קונה ממישהו ספציפי.

יש לך נסיון איתו ואת ממליצה עליו? תודה ניצ

דיוויד הוא הבעלים של טראנסדיזיין

את לא בוחרת מוכר. כל האתר הוא שלו והמשפחה שלו עובדת איתו [ולא כי אני מכירה אותו אלא כי מספר פעמים יצא לי לקבל מהם מיילים ושם המשפחה שלהם הוא אותו אחד - TRAN
]

Ultra marine

New member
איזו תגלית מרעישה!

לא שמתי לב ששם המשפחה שלו הוא טרן, איזה קטע! וזה גם מגניב כשאני חושבת על זה ראשי התיבות הם TDI וזה עדיין יוצא ראשי התיבות שלו + I כל יום לומדים משהו חדש!

Ultra marine

New member
תשמעי, עם איך שאנחנו מזמינות בהיסטריה ממנו

אנחנו כבר כמעט קרובי משפחה בעצמנו, לא?

Harlot

New member
לצלם ולשלוח מייל עם תמונה

יש טעם לפנות, וזה לא נכון שזה שלושה דולר. אם המשלוח כולו עולה 18 דולר, זה אומר שעל כל לק את משלמת עוד שני דולר משלוח בנוסף למחירו, ככה שזה כבר 5 דולר (אם הלק אכן עלה שלושה דולר). וזה בכלל לא סיפור - כולה לשלוח מייל. אין כאן באמת התעסקות רצינית או בזבוז זמן משמעותי.

למעלה