בעיה עם יצירת צורה מודפסת לא מרובעת

elotan

Member
בעיה עם יצירת צורה מודפסת לא מרובעת

היי
הסיפור הוא כזה - הכיסוי לנייד שלי הוא שקוף והגיעו איתו 2 "חתיכות נייר" מודפסות וגזורות בדיוק במידות הנכונות שאפשר להכניס אותן בין הנייד והכיסוי ובגלל שהכיסוי שקוף רואים את הדף המודפס.
עכשיו, כמובן שמה שהגיע הוא לא עם התמונה של הבנות שלי ואני רוצה לייצר לעצמי אחד כזה.
סרקתי את אחד המודפסים ביחד עם רקע לבן, ובעזרת ה MAGIC TOOL "בחרתי" את כל הלבן ומחקתי אותו (כרגע נשאר רקע שקוף כי פוטושופ חייב CANVAS מרובע).
עכשיו אני מנסה לשים את התמונה שלי אבל שתהיה בדיוק באותו הגודל ובאותה הצורה כמו הנייר הגזור הזה. ניסיתי לסמן את החלק הדרוש (היה יותר קל לסמן את כל המסביב ולעשות INVERSE וליצור מזה שכבה חדשה עם הצורה הספציפית ולא הצלחתי.
יצרתי שכבה חדשה, הגדרתי מסיכה ואני מנסה לצבוע את המסכה בדיוק בצורה שאני צריך ולא עם BRUSH או משהוא כזה אלא בעזרת ה SELECTION TOOL ושוב לא מצליח.
אני מניח שמה שאני מפספס הוא מאוד פשוט, וסיפרתי את כל הסיפור כדי להסביר מה אני מנסה להשיג כי אולי בכלל יש דרך שלישית קלה יותר.
שנה טובה וחתימה טובה,
ערן.

lfclfc

New member
לא בטוח שהבנתי

נראה שרק נותר לך להתאים את התמונה שלך ל"חור" מה שניתן לעשות על ידי free transform או על ידי הסתרת חלקים עם מסכה או מחיקה
תמונה היתה עוזרת...

elotan

Member
עם FREE TRANSFORM הצלחתי לייצר רק מרובע

ומסיכה עם מחיקה אני עושה עם כלי המחק, והוא לא מספיק מדוייק כדי להגיע בדיוק לצורה שאני רוצה, אבל ה MAGIC WAND כן מצליח להגיע בדיוק לצורה שאני רוצה, אבל אני לא יודע איך "להעביר" (לא מצאתי תיאור טוב יותר) את הצורה שבחרתי בעזרת ה MAGIC WAND למסכה.

lfclfc

New member
להעביר את הבחירה למסכה

אחרי שבחרת את מה שאתה רוצה, תלחץ על הוספת מסכה לשכבה והיא תיווצר לפי הבחירה.
אם כבר יש מסכה לשכבה, אז אחרי ביצוע הבחירה, תעשה edit , fill ותמלא בשחור להסתיר.
&nbsp
טרנספורם יכול לשנות לכל צורה לא רק ריבוע, תעשה קליק ימני לראות את האפשרויות ובנוסף יש אופציית wrap למעלה ב options bar
&nbsp

למעלה