בעיה עם כרטיס זיכרון

ArmeniaN

New member
בעיה עם כרטיס זיכרון

שלום רב, קניתי פאלם zire71 יד שניה. ויש לו בעיה לזהות כרטיסי זיכרון אס די. ניסיתי 2 כרטיסים והוא לא מזהה את שניהם. האם קיים כרטיס מיוחד לפאלם הזה או שיכול להיות שהפאלם מקולקל? אנא עזרו לי... תודה!

AYELET1

New member
ישנו באתר פאלם גיבוי

ל-128 מגה של ZIRE 71 אני מקווה שהגיבוי עדיין שם

elians

New member
איזה כרטיסים ניסית להכניס אליו?

יש גם ברשותי ZIRE 71 והוא עובד עם כרטיס 2 GIGA של חברת SANDISK

elians

New member
כמו שאמרתי...

אצלי יש כרטיס של 2 GIGA, של חברת SANDISK, קניתי באופיס דיפו לא מזמן ... בעקרון זה מיני SD, בתוך מתאם... פשוט זה היה יותר זול מאשר SD רגיל בעל אותו נפח אכסון.

ArmeniaN

New member
מיקרו...

שמתי את המיקרו אס די של אבא שלי מהפלאפון שלו בעזרת מתאם והוא קורא אותו.... איך אני יכול להריץ אמ פי 3? נ.ב. תודה על הכל אנשים!

elians

New member
אתה צריך תוכנה

בדיסק של הPALM ZIRE 71 , דיסק מספר 2.. יש נגן MP3 של הפאלם. שם הנגן RealOne Player הנה תמונה של הנגן

elians

New member
אם אין לך את הדיסק,

חפש תוכנה נוספת, בשם DIO PLAYER, הרבה יותר מרשימה מהמקורית של הZIRE 71, היא כוללת אקולייזר ועוד אופציות שלא קיימות בReal one player ראה תמונה

ArmeniaN

New member
...

תודה רבה... ועברית אין בחינם נכון? כי בגלל הכרטיס עשיתי איפוס קשיח וזה מחק לי את העברית ואת כל התוכנות הטובות שלי....?

elians

New member
עברית אין בחינם כמה שידוע לי

אני משתמש בעברית של טופ טכנולוגיות - קישור לגבי התוכנות שנעלמו בעקבות האיפוס מכשיר, למעשה אם עשית סנכרון מול המחשב הוא אמור להחזיר לך את הכל כפי שהיה לפני האיפוס.

ArmeniaN

New member
תמונות....

ואיך אני יכול לנמשוך החוצה תמונות שצילמתי? זאת אומרת להעביר מהפאלם למחשב?

elians

New member
תשמור אותם על הכרטיס זכרון

בואמצעות קורא כרטיסים תעתיק אותם, או שדר אותם באמצעות האינפרא של המכשיר לסלולארי או למחשב בעל חיבור אינפרא.

ArmeniaN

New member
....

אין שום דרך אחרת להעביר אותם למחשב? אני חייב את הפרוצדורה הארוכה הזו?

elians

New member
האמת...

שעדיין לא ניסיתי את זה שווה לנסות... תשובה בהמשך אם הצלחתי או לא

ArmeniaN

New member
שירים וכו'...

איך אני יכול למחוק דברים מהכרטיס זיכרון? כי כשאני מפעיל את יישום המחיקה של הפאלם הוא לא מציג לי את התכולה של הכרטיס כשאני בוחר בכרטיס...

elians

New member
אני משתמש בתוכנה שנקראית

files או בגרסתה העברית "תיקיות"

למעלה