noetherian
New member
היי,
לאחרונה עברתי לגלוש באינטרנט בגלישה סלולרית בלבד, אין לי אינטרנט ביתי או גישה ל-wifi.
יש לי שני לפטופים של Dell ומאז שעברתי לגלוש דרך האייפון הגדרתי אותם לא לעבור למצב שינה.
לפטופ אחד (רכשתי ב-2014) מתחבר לאינטרנט של האייפון ונשאר מחובר.
ולפטופ שני (רכשתי ב-2017) מתחבר אבל אחרי פרק זמן מסויים מתנתק ואני מחבר, ואחרי פרק זמן מסוים מתנתק שוב.
הוא יכול להתנתק בכל פעם תוך פרקי זמן קצרים או יכול להישאר מחובר גם שעתיים.
אבל תמיד בכל פעם שאני עם הלפטופ הזה אין מצב שאני לא חווה כמה ניתוקים.
(אני כותב את ההודעה הזו מהלפטופ הבעייתי, התחברתי לפני 20 דקות וכבר התנתק)
עכשיו ברור שהבעיה היא מהצד של הלפטופ (ולא בגלל האייפון) ואני מנסה כבר כמה חודשים להבין מה הבעיה שלו.
יש משהו שמתרחש במחשב הזה כל כמה זמן שקשור להגדרות רשת (אולי?) שגורם לניתוק וחשבתי שאולי למישהו פה יש רעיון מה יכול לגרום לזה.
אציין שבאופן כללי ניסיתי להשוות בין הגדרות האינטרנט שלהם אבל לא ראיתי הבדלים וגם ככה אני לא יודע בדיוק על מה להסתכל.
ובחיפושים חוזרים ונישנים בגוגל לא מצאתי משהו קונקרטי שעוזר במצב המסויים שלי - מצב שיש לי לפטופ שמתחבר ונשאר מחובר
אז אין בעיה עם ה- hotspot באייפון ולפטופ נוסף שמתחבר אבל לא נשאר מחובר.
אשמח לעזרה / הכוונה.
תודה רבה.
לאחרונה עברתי לגלוש באינטרנט בגלישה סלולרית בלבד, אין לי אינטרנט ביתי או גישה ל-wifi.
יש לי שני לפטופים של Dell ומאז שעברתי לגלוש דרך האייפון הגדרתי אותם לא לעבור למצב שינה.
לפטופ אחד (רכשתי ב-2014) מתחבר לאינטרנט של האייפון ונשאר מחובר.
ולפטופ שני (רכשתי ב-2017) מתחבר אבל אחרי פרק זמן מסויים מתנתק ואני מחבר, ואחרי פרק זמן מסוים מתנתק שוב.
הוא יכול להתנתק בכל פעם תוך פרקי זמן קצרים או יכול להישאר מחובר גם שעתיים.
אבל תמיד בכל פעם שאני עם הלפטופ הזה אין מצב שאני לא חווה כמה ניתוקים.
(אני כותב את ההודעה הזו מהלפטופ הבעייתי, התחברתי לפני 20 דקות וכבר התנתק)
עכשיו ברור שהבעיה היא מהצד של הלפטופ (ולא בגלל האייפון) ואני מנסה כבר כמה חודשים להבין מה הבעיה שלו.
יש משהו שמתרחש במחשב הזה כל כמה זמן שקשור להגדרות רשת (אולי?) שגורם לניתוק וחשבתי שאולי למישהו פה יש רעיון מה יכול לגרום לזה.
אציין שבאופן כללי ניסיתי להשוות בין הגדרות האינטרנט שלהם אבל לא ראיתי הבדלים וגם ככה אני לא יודע בדיוק על מה להסתכל.
ובחיפושים חוזרים ונישנים בגוגל לא מצאתי משהו קונקרטי שעוזר במצב המסויים שלי - מצב שיש לי לפטופ שמתחבר ונשאר מחובר
אז אין בעיה עם ה- hotspot באייפון ולפטופ נוסף שמתחבר אבל לא נשאר מחובר.
אשמח לעזרה / הכוונה.
תודה רבה.