בעיה עם מחשב VDO

Morder

New member
בעיה עם מחשב VDO

הי, קניתי VDO Cytec C08 לפני כשבוע ואני נתקל בתופעה מוזרה ביותר. ברגע שהמהירות שלי עוברת את ה 40 קמ"ש תצוגת המהירות מתאפסת. כלומר במקום להמשיך להציג את המהירות הנוכחית היא מציגה אפס! באמצע ירידה מהירה יחסית. הלכתי לחנות והחלפתי את המחשב - אותו דגם פשוט פריט אחר. התופעה חזרה על עצמה. ברור שאני אשוב לחנות - עד שימצא פתרון משביע רצון. השאלה היא האם מישהו נתקל בתופעות כאלה עם המחשב הזה או עם החברה הזו(VDO)? יש הצעות? אולי משהו לא מותקן נכון? (הרכיבו לי את המחשב בחנות)

Morder

New member
אף אחד לא נתקל בבעיה דומה?

קשה לי להאמין שאף אחד לא נתקל בבעיה דומה. אולי עם מחשב אחר? (חברה אחרת) אין לאף אחד שום רעיון?

Gad86

New member
לא

יש לי VDO ולא נתקלתי בתופעה , תחליף לחברה אחרת וכנראה יעבור המנחוס.

levinerez

New member
מיקום המגנט או מגנט חזק יותר

כנראה המגנט ממוקם רחוק מהמקלט ובמהירות מסוימת יש קליטה אם כי חלה ובמהירות גבוהה השדה המגנטי שמייצר המגנט (הוא גלי אתה יודע) עולה למעלה לכיוון החישוק ויוצא מטווח הקליטה של המקלט
(אקס הי-טק או לא אקס היטק) בקיצור הפיתרון: מגנט חזק יותר או למקם את המקלט קרוב יותר למגנט (או ההפך)

Morder

New member
רעיון מעניין

אני אנסה להשתמש במגנט של ה סיגמה הישן שלי ונראה איך זה ילך. תודה בינתיים

Morder

New member
ניסיתי את זה ....

ונראה שצדקת... גם אם זה עדיין לא לגמרי וודאי (רק כמה רגעים מעל המהירות "המאפסת"). תודה!

levinerez

New member
תבדוק עיוותים בגלגל - בדרכ השפיץ

עליו שמים את המגנט נוטה להשתחרר ואז בלחץ גבוה של מהירות הוא משנה מיקום יחסי למיקום החיישן נסה לשים את החיישן יותר קרוב למגנט עד בכדי ממש נגיעה במגנט זה אמור לפתור את הבעיה עוד טיפ - מיקום בצד שמאל של המגנט תנסה להעביר לצד ימין של האופניים - יש מעט מכשירים דפוקים עם קליטה טובה יותר בצד ימין עוד טיפ (מצחיק) - יריקה על המגעים אולי יש בוץ ואז המגעים מעבירים פחות ארז

למעלה