בעיה עם מילואים

MasterZen

New member
בעיה עם מילואים

שלום לכולם,
יש לי מילואים השבוע מיום שלישי עד יום רביעי שבוע הבא.
יש לי בעיה עם המילואים האלו, בגלל שיש לי פרוייקט גמר שאני צריך לעשות לתחילת חודש הבא.
אישרו לי לבוא ביום רביעי במקום שלישי, מה שלא עוזר לי כל כך, בגלל שאני צריך עוד זמן, ואני צריך גם את היום שאני נמצא במכללה שזה יום שני וגם את יום שלישי (אלו לימודי אנימציה פעם בשבוע, רוב העבודה בבית). עכשיו אמרו לי שאם ישחררו אותי ביום שני שבוע הבא אני אפספס את סוף האימון,

MasterZen

New member
המשך.....

הכוונה היא שחרור לימים שני ושלישי שבוע הבא, לא רק שני כמו שכתבתי בסוף ההודעה הקודמת.
אני באמת לא יודע מה לעשות עכשיו, ואני גם עשיתי רק פעם אחת מילואים כך שאני לא יודע מה נהוג לעשות במקרים כאלו (חבר שלי אמר לי "אל תגיע בכלל זה מילואים, מה יקרה אם לא תגיע פעם אחת?", אין לי מושג מה קורה במקרה הזה אבל אני לא מתכוון לא להגיע בכלל). אני ממש רוצה שיתנו לי את הימים שבוע הבא, גם אם זה אומר שאני אפספס את התרגיל הסופי, כי זה פרוייקט גמר חשוב, ואני צריך המון זמן לעבוד עליו, וזה חשוב שאני אהייה בשיעור.
ועוד משהו שלא רשמתי, אנחנו גם סוגרים שבת לצורך גיבוש וזה..

חשבתי לדבר עם הממ שלי לגבי זה, כי אני באמת חייב את הימים האלו. אני ממש בצרות פה.

תודה על העזרה!

אושי231

New member
היי=)

נתחיל בכך שאם לא תגיע בכלל- אתה עלול להחשב נפקד, ולזה כבר יש השלכות. נפקדות זה לא רק קנס או כלא אלא זה גם מקטלג אותך מיידית כחייל בעייתי וברגע שתרצה לבקש בעתיד בקשות לשחרור- אף אחד לא יתחשב בך.
עם כל הכבוד לחבר שלך- הוא לא זה שנמצא בסיטואציה ולא זה שצריך לספוג את התוצאות.

לעניינך- מבינה חוקית אין חובה לשחרר אותך. מה שכן, אתה יכול לשוחח עם המ"פ שלך ולהעלות בפניו את הבעיה והוא יחליט אם הוא יכול לעזור לך בזה או לא
בהצלחה!

למעלה