בעיה עם מכירה פומבית

taltal0n

New member
בעיה עם מכירה פומבית

שלום אני משתתף במכירה פומבית וכל פעם שאני שם את ההצעה שלי....אז אני מקבל הודעה שמישהו שם הצעה מעלי . זה קורה ממש מיד , כאילו זה אוטומתית , מיד אחרי שאני לוחץ confirm bid . ממש מוזר . יש למכירה גם עוד יום וחצי . יש איזה קאצ' פה או משהו כזה ?

הודייה1

New member
תוכנה למכירה פומבית

יתכן שמישהוא משתמש בתוכנה שמעלה את הביד עד לסכום גובה מסויים כל עוד אתה נמוך מהסכום שהיקציב אז הוא יעלה על הסכום שאתה נותן.

זה לא תוכנה מיוחדת

זה חלק מהמערכת של איביי. למשל, מוצר שמחירו הנוכחי הוא 9$ ואתה מוכן להשקיע מקסימום 45$ על המוצר, אתה יכול מראש להגיד למערכת איביי שאתה מוכן לשים 45$ על המוצר (מקסימום). כאשר משתמש אחר ירצה לשים ביד של 10$, הוא יקבל מיידית הודעה שמישהו שם ביד גבוה יותר, אם הוא יתן עוד ביד של 15$ הוא יקבל שוב פעם את אותה ההודעה עד שיגיע ביד של 46$ שיעקוף את המקסימום אותו המשתמש הראשון שם. ניסוח כבר גרוע אבל אני פשוט חייב לזוז...מקווה שהבנת...

lollipop15

New member
המלצה אישית: לא להשתמש בזה

זה רק גורם למלחמת הצעות מחירים שבסופו של דבר מעלה את מחיר המוצר אבל עדיין יש רק זוכה אחד. יותר משתלם זה לחכות עד ל5 דקות לפני הסגירה ולתת הצעה עם המחיר המקסימלי שאתה מוכן לשלם - ככה יש פחות סיכוי למלחמת מחירים והמחיר הזוכה ישאר נמוך יחסית.

7575

New member
ומה עושה בן אדם

שלא יכול באותו זמן שהמוצר נסגר להיות מול המחשב אולי בן אדם צריך לעשות משהו אחר באותו זמן

7575

New member
אני לא מבין מה הבעיה

אתה רואה מוצר אתה רוצה לקנות אתה מעריך כמה הוא שווה לך אתה בא בסוף אני תמיד נותן 30 שניות לפני הסגירה קיבלתי קיבלתי לא קיבלתי לא קיבלתי

7575

New member
אם יש כמה אנשים

שנלחמים על המוצר המחיר יהיה גבהה בכול מקרה בכול אופן מי שרציני בא בסוף

asitsur

New member
קצת טיפים :

תמכור תמכור צודק קודם כל.. אלו חוקי המשחק בeBay ... אבל גדאי לדעת שניתן לחבר את eBay עם Skype ולבקש תזכורת 10 דק' לפני שהמכירה מסתיימת, ואז יקפוץ כזה חלונצ'יק על צליל נחמד ויתזכר. לתוכנה שאולי התכוון lollipop15 נקראת: Auction Sniper , מה שנקרא צלף המכרזים, בה הקונים יכולים להגדיר סכום מקסימאלי על הפריט והתוכנה כמה שניות סוף המכרז תתן ביד הכי נמוך שנין עד למחיר השמור שבעל התוכנה הגדיר: כתובת האתר להורדה : . http://www.auctionsniper.com אני חושב שזה טוב למוכרים מלחמות ה-בידים... בסוף המוצר מבוקש ונמכר במחיר מעולה (למוכר) הקונים יכולים או לחכות עד הסוף, או להשתמש ב Skepe או ב"צלף המכרזים" או פשוט לתת מחיר מקסימום בתקווה שאף אחד לא יעבור אותו. טיפים נוספים אפשר למצוא בעמוד הטיפים

7575

New member
אתה צודק זה

טוב למוכרים במקרה שיש באמת מה למכור בשביל שכמה אנשים ייצאו מדעתם על חולצה של מכבי תל אביב עוד אף אחד אצלי לא השתגע

ranzz

New member
כבר אין לקונים צורך ב Auction Sniper

אין הבדל בין תוכנה שתתן ביד ברגע האחרון לבין מה שאנחנו מדברים עליו באיביי שנקרא Proxy Bidding.

lollipop15

New member
בטוח?

עד כמה שאני יודע אצל איביי זה פשוט נותן מראש ביד על הסכום המקסימלי שלך וזהו ובכך גורם למלחמת מחירים(שטובה למוכר אבל לא לקונים).

ranzz

New member
מתוך HOW TO BID

http://pages.ebay.com/help/new/contextual/bid.html eBay will now bid on your behalf up to the maximum amount you're willing to pay for that item. בדגש על UP TO. והוא אכן עושה את זה, אבל עדיין לא הבנתי למה לפעמים ב BID HISTORY רואים הרבה פעמים בידים רצופים של אותו בידר.

lollipop15

New member
הסבר:

כשמופיע ביד אחרי ביד של אותו בנאדם זה אומר שמישהו הציע את הסכום המינמלי שהיה אפשר בזמן שהבידר הקודם נתן סכום מקסימלי גבוה יותר. במקרה כזה הבידר שנתן את הסכום המינמלי פשוט לא מופיע והמחשב נותן ביד אוטומטי של הבידר הקודם לסכום המינמלי הבא.

evilihi

New member
כל הקטע של הסנייפ

שהתוכנה עושה בשבילך את המקסימום שנתת לה כמו באיביי פרוקסי רגיל - אבל ברגע האחרון/בשניות שלפני הסוף. ככה יש סיכוי שלזה שמנסים לעשות OUTBID לא יעלה על העניין וינסה לתת ביד נוסף בשניות האחרונות.

למעלה