בעיה עם מנילה יח"ש

מסטיק11

New member
בעיה עם מנילה יח"ש

אז הבעיה היא כזאת, בצו ראשון ביקשתי לקבל גיבוש צנחנים\דובדבן ומסתבר שאין לי קב"ה ודפ"ר גבוהים(אמרו לי שבגלל שהדפר שלי נורא נמוך הוא הוריד לי גם מהקבה) הגשתי חריג ושלשום קיבלתי את המנילה וש בה צנחנים ודובדבן.
לפני שבועיים דיברתי עם מישהי שהיא מקבע בצבא כבר המון זמן ואמרתי לה שלא לקחתי ריטלין באותו יום של הפסיכוטכני ולא אפשרו לי לעשות אותו במועד אחר, היא אמרה שאני צריך לבקש עוד פעם ולעבור תהליך עד שיתנו לי ושכדי מאוד לנסות שוב כי זה יכול לפגוע בי בהמשך בצבא.
השאלה היא כזאת:
האם למלות את המנילה ולהמשיך את התהליך של הפסיכוטכני? או האם לחכות עם המנילה עד שאני יעשה שוב את הפסיכוטכני?(אם בכלל)
חייב תשובה דחוף!
תודה רבה רבה !

P o o f i

New member
למה אתה צריך לעשות שוב פסיכוטכני אם קיבלת

את התפקיד שרצית במנילה?

מסטיק11

New member
בגלל שמישהי שנמצאת בקבע כבר כמה שנים

אמרה לי שהדפר יכול להרוס לי בהמשך בצבא אם אני ירצה לצאת לקצונה או אם אני ירצה לחתום קבע וכ'ו, היא אמרה לי שגם לה היה דפר נמוך כי היא לא לקחה רטלין והיא ביקשה לעשות שוב, בסוף נתנו לה ועכשיו היא בקבע ביחידת מודיעין כלשהי.
מה דעתכם ?

bluegreyeyes

New member
אז ככה

המנילה לא משמעותית מאוד בהקשר לקב"א ולדפ"ר שלך כשאתה לוחם.

עקרונית, אפשר להגיש אותך כחריג לקצונה ואם תצליח לעבור את קורס הקצינים תהיה קצין לכל דבר.

עברה חצי שנה מאז שעשית את הצו הראשון? אין לך יכולת לערער! אם עדיין לא עברה חצי שנה אתה יכול לשלוח ערעור למיטב בצירוף גליון ציונים אחרון. בערעור תכתוב שאתה רוצה לערער על המבחן הפסיכוטכני שלך בגלל שלא נתנו לך מועד אחר *למרות שביקשת* בגלל שלא לקחת ריטלין.

ושאתה וכל מ שקורא את ה יהיו מודעים, במקרה ואתה לא מרגיש טוב למבחני הצו הראשון *יש לך כל זכות לסרב להבחן ולקבל מועד אחר!!!* המאבחנות פשוט מעדיפות לשקר ולהכריח אותך כדי לגמור איתך ולעבור למישהו אחר. מאבחנת חייבת לשאול אותך לפני המבחן אם אתה מוכן להבחן, ושאתה מבין שאין אפשרות לחזור על המבחן, ואתה צריך לחתום על הצהרה שאומרת שאתה מבין ומאשר שאתה מוכן למבחן! ובלי החתימה שלך אסור לך להבחן!

זו הייתה הטעות העיקרית שלך, אבל אולי עוד יש דרך לתקן את זה, כל עוד לא עברה חצי שנה ממועד הצו הראשון שבו עברת את המבחנים הפסיכוטכניים.

מסטיק11

New member
התקשרתי למיטב, היא אמרה לי להמתין על הקו,

וכשחזרה היא אמרה לי שאני צריך מכתב המלצה של המחנכת שלי,גליון ציונים אחרון שלי ואולי ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע.
זה אומר שלא עברה חצי שנה?
בכל מקרה מה לדעתך כדי לעשות? למלות את המנילה או לחכות עד שיתנו לי(אם בכלל) לעשות פסיכוטכני שוב?
שוב תודה :)

bluegreyeyes

New member
רגע

אתה לא יודע מתי עשית צו ראשון? ואני מאמין שעדיף לך למלא את המנילה הזו בכל מקרה, ואז אם המצב ישתנה תקבל מנילה חדשה שתחליף את הקודמת אז לא יהיה "נזק"

למעלה