בעיה עם מצלמה דיגיטלית חדשה

spoild

New member
בעיה עם מצלמה דיגיטלית חדשה

קיבלתי מצלמה דיגיטלית מחבר שלי, המצלמה חדשה לגמרי בגלל שאין לט מושג איך להפעיל אותה. הוא קנה אותה בסינגפור או משהו כזה, ההוראות בשפה מפחידה למדיי ולצערי גל להדליק אותה אני לא מצליח. דגם המצמלה - DWC-10 חברת DAEWOO מישהו מכיר ? מישהו יכול להפנות לאתר עם תמיכה באנגלית? תודה!

אז בוא נתחיל עם דברים בסיסיים.

לא קיבלת עם המצלמה חוברת הפעלה בסיסית? אם לא אז בוא ננסה את הדברים הבאים: כיוון שאמרת שהמצלמה לא נדלקת אז תבדוק את קוטביות הסוללות. תנסה סוללות חדשות , תנסה להוציא את כרטיס הזכרון ותנסה להפעיל את המצלמה בלעדיו.

spoild

New member
עדיין זה לא הולך...

ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי, בעצם כל דבר. החוברת הדרכה בשפה מוזרה שלצערי לא למדתי. גם האתר של דייאו לא מי יודע מה עוזר לי, בנתיים יובשת לה המצלמה לבד! מישהו???

חיפשתי בכל האינטרנט את הדגם של

המצלמה שלך. הדבר היחיד שמצאתי זה מזגן של חברת דייהו עם שם דומה. מי היבואן/נותן השירות של המצלמה בארץ?

spoild

New member
באסה באסה!

אני הגעתי למקרר שלהם! המצלמה יושבת לי מולי! וצוחקת עלי! בחיים שלי לא היה מכשיר חשמלי שלא הדלקתי, זה משביז, אני רוצה לראות את מסך ה LCD הסגנוני נדלק! אין לי מושג מי מיבא את זה לארץ, מי שקנה קנה את זה בסינגפור נראה לי, בסביבות ה 250 דולר,(זה היה ממש זול ) והוא אף פעם לא השתמש בה. האפשרות היחידה שלא ניסיתי זה לחבר שנאי למלצמה,אמרתי לעצמי שאולי יש בעיות עם בית הסוללה או משהו כזה, אז כתוב שם 6 וולט DC נראה לי, העניין הוא שאני עדיין מפחד שלא ישרוף אותה, מחכה לניצוץ של תקווה תודה

naatz

New member
מצאתי אזכור למצלמה - אבל שום דבר

מעבר. (פשוט הרצתי חיפוש בgoogle). וגם האזכור הזה - מתוך פורום, סה"כ מפרט את הנתונים שלה. מדביק את זה כמו שהוא - לא קשה להבין את התוכן. ניצוץ התקווה שלך? בסוף ההודעה יש גם כתובת אימייל של האדם שכתב את ההודעה. תוכל ליצור איתו קשר (אולי) - ולקבל אולי כל המידע שתרצה. Venc cאmara digital, es una Daewooo DWC-10 Marca Daewoo, es casi nova te 1 any, a qui ho vulgui li puc enviar una foto de com es la camara. - 1/3" 350.000 VGA CC - 4Mb de memoria interna ampliable SSFDC - Resol.luciף 640*480 52 fotos - Resol.luciף 320*480 192 fotos - Transmicio per cable 38000 Bps - Pantalla de cristall liquid TFT 2" high resolution - Panel de control en LCD - Visualizacion en Televisiףn (con cable incluido) - Disparo continuo de 3 fotos - Visualizacion de 4 o 9 fotos a la vez - Zoom electronico 4X - Compensacion de blancos - CD amb programes de comunicaciף - Funda - Capsa original La venc per 60.000 pts Juan Luis [email protected] ולינק יום טוב, naatz

spoild

New member
תודה, שוב פעם שפות מוזרות.

זה ספרדית לא?! נראה לי שאני אחזיר לחבר את המצלמה וזהו,זה עוד בלאגן . תודה רבה!!!

למעלה