בעיה עם מרנג צרפתי שעשיתי לעוגת קונקורד
אני חייב את העזרה שלכם
יש לי מתכון שנתנו לי בקורס למרנגים ובינהם מרנג צרפתי
שמתי (מדוד במשקל מדוייק) 150 חלבון- 150 סוכר לבן רגיל. הקצפתי אותם מעולה!!!!
אחרי זה קיפלתי לתוך זה 150 אבקת סוכר +15 גרם אבקת קקאו
ייבשתי את זה בתנור והמרקם יצא מדהים כמ שצריך קשה בלי נטיפי קרמל והכל סבבה
הבעיה שטעמתי וזה יצא מתוק אבל מתוווווווווווווווווווווק רצצצצצצצח.
אני יודע שמרנג נניח כמו נשיקות אמור להיות מתוק, אבל לא יודע אם ככה.....
האם יש משהו במתכון בכל זאת שלא עשיתי או הוספתי נכון???
תודה רבה לכולם
אני חייב את העזרה שלכם
יש לי מתכון שנתנו לי בקורס למרנגים ובינהם מרנג צרפתי
שמתי (מדוד במשקל מדוייק) 150 חלבון- 150 סוכר לבן רגיל. הקצפתי אותם מעולה!!!!
אחרי זה קיפלתי לתוך זה 150 אבקת סוכר +15 גרם אבקת קקאו
ייבשתי את זה בתנור והמרקם יצא מדהים כמ שצריך קשה בלי נטיפי קרמל והכל סבבה
הבעיה שטעמתי וזה יצא מתוק אבל מתוווווווווווווווווווווק רצצצצצצצח.
אני יודע שמרנג נניח כמו נשיקות אמור להיות מתוק, אבל לא יודע אם ככה.....
האם יש משהו במתכון בכל זאת שלא עשיתי או הוספתי נכון???
תודה רבה לכולם