בעיה עם משולש רומנטי

אלה_ה

New member
בעיה עם משולש רומנטי ../images/Emo14.gif

(לא תאמינו אבל זה שייך לפורום) יש לנו בעיה עם משולש רומנטי
עידן מאוהב (שנתיים+3) בילדה הכי יפה בגן-יעלי. והיא מצידה משחקת אותה סנובית. לא רק אליו, לכולם. "טיפוס של אל תיגע בי". הוא רודף אחריה והיא בורחת. וילדונת אחרת, נועה, מאוהבת בו ורצה אחריו כל הזמן והוא דוחה אותה. הגננת אובדת עצות. שלושה ילדים קטנים תקועים בסיטואציה שקשה גם למבוגרים. נועה רודפת אחריו והוא רודף אחרי יעלי. ושלושתם לא מקבלים את מה שרוצים. ויש בכי
אז איך פותרים אהבה נכזבת בגיל הרך?

אנחנו חווינו את זה כבר בגיל שנה וחצ

זה נמשך עד היום כששני הגברברים רבים על שחר (מכות, נשיכות, דחיפות וכו´). מאחר ושחר נהנית מתשומת הלב בדר"כ, אנחנו לא עושים כלום. אבל במקרה שלכם אולי תצרו הזדמנויות להפגיש את עידן בנפרד עם כל אחת מהבנות. אולי במפגש אחה"צ בבית, הסנובית תתרצה או לחילופין המאוהבת תצליח להתקרב לעידן ואז יהיה להם קל יותר לתקשר גם בגן.

שישיר

New member
מצחיק..

אבל בשבילהם זה מאוד רציני
לא הייתי עושה כלום בנידון...הוא צריך ללמוד להסתדר בחיים

אלה_ה

New member
תודה לכן, ובגיל הזה אין הרבה מה

לעשות. גם אי אפשר להסביר. לא נורא, בגיל ההתבגרות יהיה יותר גרוע

כל הכבוד על האופטימיות! + ../images/Emo32.gif

התחלתי לעבוד על האתר. אני צריכה רשימה של נושים או מדורים... תנסי, אם יש לך זמן, לעשות איזו רשימה כזו, או בכלל יותר פרטים על מה את רוצה שיהיה באתר, טוב?

limori

New member
גם רואי אוהב מאד אוהב את

אנה ולריה והיא לא קשה להשגה אבל היא מאד בישנית אז הזמנו אותה אלינו הביתה והם שיחקו יחד 5 שעות. הרעיון להזמין אותה היה מעולה כי למחרת הגנת סיפרה שהם לא ניפרדו

אלה_ה

New member
יש משהו ברעיון של להזמין לשחק אבל

הבעיה שאותה ילדה, ההורים שלה מגיעים מאוחר והיא אצל ביבי סיטר אחרי העבודה. אז אי אפשר להיפגש לשחק. אבל אולי יהיה אפשר לטפח את האהבה עם הילדה הרודפת..

מכיון שיש לי אחות נועה ואחות יעל

קל לי לענות. לא שזה מאוד חינוכי אבל שיביא איזה ממתק קטן ליעל בבוקר ותראי איך היא תבוא אליו כל בוקר. וגם עם נועה כדאי לו להשאר ידיד (אפלטוני כמובן) כי סביר שבבוא הזמן היא תהיה חברה של יעל ודרכה הוא ימצא את הדרך אליה. אני מקווה שבקרוב ילמד אותו אביב גם איך מתנהגים עם נשים קטנות.
לרומאו

למעלה