grim reaper86
Member
בואנה, למה הנוגט שעשיתי לא התקשה ?
הקצפתי שני חלבוני ביצים, בישלתי סירופ שמורכב מסוכר, סירופ אינוורטי ומים, ל-140 מעלות,
חיברתי את החלבונים והסירופ תוך כדי הקצפה עם המיקסר הידני, יצקתי לתוך תבנית כשהתערובת עדיין הייתה
די חמה וכבר אי אפשר היה להקציף אותה, שמתי מעל נייר אפייה מגורז בשמן חמניות, לחצתי על כל התערובת כדי לדחוס אותה,
נתתי להתקרר לטמפרטורת החדר במשך 3 שעות, שמתי במקרר ללפחות 12 שעות, ועדיין הנוגט גם לא התקשה וגם די מתפרק.
מה לכל הרוחות עוד הייתי צריך לעשות כדי שיצא טיפטופ ?
הקצפתי שני חלבוני ביצים, בישלתי סירופ שמורכב מסוכר, סירופ אינוורטי ומים, ל-140 מעלות,
חיברתי את החלבונים והסירופ תוך כדי הקצפה עם המיקסר הידני, יצקתי לתוך תבנית כשהתערובת עדיין הייתה
די חמה וכבר אי אפשר היה להקציף אותה, שמתי מעל נייר אפייה מגורז בשמן חמניות, לחצתי על כל התערובת כדי לדחוס אותה,
נתתי להתקרר לטמפרטורת החדר במשך 3 שעות, שמתי במקרר ללפחות 12 שעות, ועדיין הנוגט גם לא התקשה וגם די מתפרק.
מה לכל הרוחות עוד הייתי צריך לעשות כדי שיצא טיפטופ ?