בעיה עם נשים

jokeonwho

New member
בעיה עם נשים

קורה לי הרבה (אפילו יותר מדי) הסיטואציה הבאה עם בנות אני מכיר איזה מישהי שמוצאת חן בעיני ועושה רושם שאני מוצא חן בעיניה. ויש שיחה, וקליק, וכל העניינים, ואנו אחרי כמה זמן (שעה, יום, שבועיים..) מגיעים לאיזשהו מצב אינטימי שאין ספקות לגבי הכוונות הרומנטיות מאחוריו, שגורם לי לחשוב שוואלה אולי שיחקתי אותה ומצאתי משהו. ואז מתחיל המפנה, היא מתרחקת ממני כאלו לא היה כלום, הולכת למישהו אחר, ודואגת שאני אראה את זה. או שמספרת שיש לה מישהו אחר, או פתאום אומרת שהיא לא מחפשת קשר וכד'... התייעצתי עם חברים, והם טוענים שמדובר בצורך "אבולציוני" של הבחורה לראות שיש לי כוונות רציניות ושאני מוכן "להלחם" עליה. יכול להיות שזה נכון, אבל לי זה גורם (אפילו שהיו לי שאיפות לקשר רציני) לחשוב שהיא כלבה ולנתק איתה קשר. חוץ מזה רוב הזוגות שאני מכיר, לבחור לא היה צורך "להלחם" נקודה נוספת, אני טיפוס חביב כזה (טוב נו, חנון שנראה טוב ) אז אולי בגלל שאני חביב ולא מאצ'ו-גבר ישראלי אז זה הדרך שלהן לבדוק שאני גבר גבר שיודע להלחם שצריך.

forenshtin

New member
לא חושב שזה ככה.

לדעתי, אם בחורה מעוניינת אז היא משדרת את זה. כי תחשוב על זה שאתה בעצמך אומר "שזה קורה לי הרבה" אני מניח שאתה עושה משהו שאולי מפריע להן. אולי אפילו תשאל מישהי "האם משהו אצלי הפריע לך?, כדי שאני אדע להבא למשל" נשמע קצת מוזר אבל למה שלא תנסה? בהצלחה.

ogold1

New member
שלום לך

היי קראתי את דברייך ואני מבינה שהמצב חוזר על עצמו. לא מדובר במקרה חד פעמי של בחורה ספציפית שלא הצלחת "לאתגר".לכן המצב דורש התמקדות בך ולא באותן בנות שאיכזבו אותך. על סמך נסיוני, רוב הנשים לא מעוניינות באתגרים מסוג זה ובמשחקי "חתול עכבר", "אביר על סוס לבן ונסיכה כלואה", "תופסת" וכו'. ייתכן שיש משהו באופן ההתנהלות שלך בקשר, או במה שאתה משדר או במה שאתה נותן להן להרגיש, שלא "עושה להן את זה", או שמלחיץ אותן, או מאכזב ויכולות להיות עוד אלף סיבות לכך. אך בכדי לראות את התמונה כולה יש צורך בפרטים נוספים: מה גילך? האם היה לך קשר רציני בעבר? מה אתה מחפש באישה? מה אתה נותן מעצמך בקשר ולמה אתה מצפה ממנה? אשמח לשמוע מעבר לכך, בכדי שיהיה אפשר לשים אצבע על הסיבה למצבך. בהצלחה

למעלה