בעיה עם עברית בסנסה קליפ

hagaiad

New member
בעיה עם עברית בסנסה קליפ

שלום לכולם. לפני יותר מחצי שנה קניתי נגן סנסה קליפ, הכנסתי שירים עם תגים בעברית והכל עבד יפה מאוד. הבעיה שהנגן ההוא אבד לי וקניתי אחד חדש אותו דבר, בינתיים הלוגו והקופסא קצת השתנו אבל סך הכל זה די דומה. אז התקנתי עברית עם ה sansa updater כמו פעם והכנסתי את אותם שירים. עכשיו לפתע חלק גדול מהשירים מופיע לי בג'יבריש, כל האומנים, האלבומים והשמות!! מישהו מכיר או שמע על פתרון כלשהו? תודה

hagaiad

New member
או במילים אחרות

יש אפשרות לשנמך את הקושחה של הנגן לגרסה הישנה יותר?

יאיר B

New member
צריך לחפש גרסא ישנה יותר ברשת.

אצלי על הקליפ מותקנת הגרסא הבאה: V01.01.32A יש עברית מלאה (כולל תפריטים). מה מותקן אצלך?

hagaiad

New member
נשלח לי מוקדם מדי

יש V02.01.32F ועכשיו גיליתי גם בעיה בהשמעה של קבצי WMA מוגנים, משהו שלא היה פעם. אבל איך אני אמור להתקין את הגרסה? הדרך היחידה היא רק דרך התוכנה שלהם שנותנת אפשרות רק לגרסה החדשה לא? תודה

hagaiad

New member
הורדתי את הגרסה שלך ועקבתי אחרי הוראות התקנה

אבל היא פשוט לא מותקנת. נראה לי הנגן שלי קצת השתנה והוא תומך רק בגרסאות שמתחילות ב02. יש למישהו רעיון או פרטים?

יאיר B

New member
אם המכשיר שלך הגיע עם גרסא 2 אתה לא יכול

להתקין את גרסא 1 (לא ידעתי שמוכרים בישראל גרסא 2). הורדת את הקובץ דרך הפורומים של החברה? http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=clip&thread.id=15109|סלנק| יש שם רק קובץ אחד, לכל האזורים. אין אפשרות אחרת להוסיף עברית (האם המכשיר מוגדר לעברית בהגדרות?).

hagaiad

New member
לא יודע למה הוא מוגדר

הורדתי את ה updater ודרכו התקנתי את הקושחה. יש לו עברית בקושחה שהתקנתי והתפריטים בעברית וגם חלק מהשמות. רק שחלק אחר בג'יבריש, וממש לא ברורים ההבדלים (לפי מה הוא מחלק מה לעברית ומה לג'יבריש?). חבל שכשקונים חדש הוא פחות טוב מהקודם. תודה בכל מקרה.

יאיר B

New member
כנס להגדרות במכשיר, שם בחר בשפה עברית.

אם הוא לא על עברית, מן הסתם לא תהיה עברית (זה גם משנה את הממשק לעברית).

hagaiad

New member
זה כבר על עברית

הממשק בעברית וגם חלק משמות השירים. הבעיה שחלק אחר מהשירים מופיע בג'יבריש בכל זאת

hagaiad

New member
עובד!!! ../images/Emo13.gif

אתה לא יודע כמה עשית אותי מאושר! תודה רבה!

Miss Helena

New member
סליחה שאני נדחפת...

על הקליפ שלי מותקנת הגרסה V01.01.20H . כיצד אני מתקינה את הגרסה שלך? חיפשתי ברשת להורדה ואני לא מוצאת.. מכיוון שאצלי אומנם התפריט בעברית אך חלק משמות השירים מופיעים בג'יבריש. תודה.

or121210

New member
מורידה את sansa firmware updater

(בזמני הפנוי אעשה לזה מדריך) בעיקרון את מורידה ומתקינה את התוכנה, ובעזרתה את מעדכנת את הנגן. לאחר ההתקנה, תחברי את הנגן למחשב. התוכנה אמורה לזהות את הנגן, ולהציע לך לעדכן אותו. לאחר שבחרת לעדכן יש הרבה NEXTים, באחד השלבים בעדכון יש אפשרות של בחירת שפה, בחרי בעברית. לאחר תהליך העדכון נתקי את הנגן מהמחשב. בעיקרון התוכנה פשוטה וידידותית והיא מורה להדריך אותך. עבד? וכמובן הקישור להורדה: http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1376

למעלה