בעיה עם עברית בפאלם ZIRE דחוף

בעיה עם עברית בפאלם ZIRE דחוף

שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי פאלם ZIRE שלא השתמשתי בו בערך כחודש. כשפתחתי אותו - הכל מופיע בג'יבריש וכתוב לי שיש בעיה עם הקוד של העברית ויש לפנות לתמיכה. יש לי את הקוד רישום עברית שקיבלתי כשקניתי את הפאלם. מה אפשר לעשות? למי פונים? בסנכרונים אין בעיה הבעיה היא רק בפאלם עצמו - רואים ג'יבריש. תודה!!!!

פרטים נוספים:

זה הפאלם שלי (מצב תמונה) לא יודעת מה הדגם. העברית - של כלנית. באאוטלוק אני רואה הכל תקין הבעיה בפאלם.תודה רבה!

Ariyeh1

New member
על איזו עברית מדובר?

שים לב שהקוד צריך להתאים לתוכנת העברית הנכונה וכן לשם המשתמש המקורי שנקבע בעת הסנכרון הראשון של המכשיר.

לא הבנתי....

מדובר בעברית של כלנית. עד לפני חודשיים הכל היה בסדר. החלפתי מחשב בפעם ה-4 בערך מאז שיש לי את הפאלם. רציתי לסנכרן מחדש, עוד לפני שהספקתי לעשות משהו, הפעלתי את הפאלם הוא "התחרפן" לשניה ואז נתן הודעת שגיאה לגבי קוד רישום של השפה. עשיתי סנכרון על מחשב חדש ללא שום בעיה, לא ביקש שם משתמש בכלל. הכל עבר מצויין. הבעיה במכשיר עצמו - הכל ג'יבריש. כשאני מנסה להכניס את קוד הרישום מחד הוא אומר לי שזה שגוי. מה עושים? ההודעה שאני מקבלת: hebrew is not registered! please contact customer service for registration. יש גם אפשרות לעברית בדמו אך זה כותב שפג תוקפו. עזרההההההההההה

Ariyeh1

New member
קוד הרישום

שבידך אינו תואם את שם המשתמש שבמכשיר. אתה צריך לוודא שאתה רושם את קוד הרישום בצורה הנכונה (להבדיל בין אותיות גדולות וקטנות). לכלנית היו שתי תוכנות עברית בתקופה מסויימת: אחת של Penticon והשניה של טופ. איזו עברית יש לך? עד כמה שזכור לי קוד העברית של Penticon מורכב מ-8 תווים והאותיות בו (אם ישנן) הן קטנות בלבד. לא זוכר אם קוד העברית של טופ מורכב מאותו מספר תווים אבל נדמה לי שהוא מורכב רק מאותיות גדולות...

תודה רבה רבה רבה!!!

הצלת אותי! העברית של טופ והכל אותיות גדולות כמו שאמרת.... רק את זה לא ניסיתי. תודה רבה רבה!!!!

למעלה