בעיה עם עוצמת אור משתנה בצפייה בסרטונים

mm0071

New member
בעיה עם עוצמת אור משתנה בצפייה בסרטונים

לחברי הפורום שלום יש לי במהלך השנה האחרונה בעיה עם המחשב בעת צפייה ישירה YOUTUBE וסירטונים שאני מוריד למחשב, הבעיה מתבטאת בכך שכאשר הסירטון מגיע לקטע חשוך באותו שניה המחשב כאילו מחשיך את התמונה כולה ואז שעוצמת האור עולה אז המחשב כאילו מעלה את עוצמת האור בהדרגה יש לציין שבתחילה חשבתי שזה קשור למערכת הפעלה WIN10 אך לאחרונה עברתי לאובונטו וזה ממשיך לא מצאתי פיתרונות, יש לציין שכרטיס המסך מובנה בלוח האם וזה לא משנה לאיזה מסך אני מחבר את יציאת התמונה מהמחשב
לעזרתכם אודה

mm0071

New member
אז למה בחיבור מחשב אחר לאותו מסך TV זה לא קורה?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עדכן או הסר והתקן דרייבר של כרטיס קול

&nbsp
זה במנהל ההתקנים , מקש ימני על ההתחל מנהל ההתקנים..מצא את התקן מתאמי תצוגה
פתח אותו בחץ..מקש ימני נסה לעדכן. אם עודכן והכל טוב..סבבה אם לא אז הסר אותו , יותקן מחדש לבד...ועדכן את הווינדוס אם יש עידכון נוסף הוא יעדכן את הכרטיס
כך אתה חוזר לגמרי לברירות מחדל של הכרטיס הגרפי המובנה..
אם זה לא יעזור..אז אולי יש באמת בעיה ( נדירה יחסית ) במעבד עצמו...אולי. אז כרטיס מסך חיצוני יפתור וישפר את הצפייה במקביל.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שכחתי שלב

אם אתה מסיר ממנהל ההתקנים הפעל מחשב מחדש שיורד ויותקן כמובן עם רשת אינטרנט מחוברת ופועלת.

mm0071

New member
ברצוני לעדכן שעברתי למערכת הפעלה אובונטו

האם אני יכול עדיין להסיר את הדרייברים כמו במערכת הפעלה וינדוס? ולמה של כרטיס הקול אם הבעיה קשורה לתמונה= תצוגה אין לי כל בעיה בנושא השמע

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
כרטיס מסך התכוונתי

&nbsp
אם הבעיה עדיין במערכת הפעלה אובונטו קיימת אזי הבעיה אינה של דרייברים , כבר יותר סביר שבכרטיס מסך המובנה
&nbsp
האופציה היא לשדרג מעבד ...אם אפשר עדיין במערכת שלך זה אמור לפותר את הבעיה מהשורש. בהנחה שחיברת מחשב אחר על אותו כבל. ללא מידע על הרכיבים של המערכת בלתי אפשרי להמליץ על מעבד ואיזה...זהה ללא ספק יעבוד ויתאים.

למעלה