בעיה עם עו"ד... מה עושים?

בעיה עם עו"ד... מה עושים?

שלום לכולם. לפני כשנה בערך היית לי ת"ע/ת"ד בזמן משלוח פיצה, פניתי לעו"ד. עכשיואותו עו"ד נראה לי שהוא התעצבן עליי בגלל שלא נתתי לו לטפל לי גם בתאונה אחרת תאונה יותר קשה אשר העדפתי לפנות לעו"ד יותר מקצועי. בקיצור אותו עו"ד מתנכל לי ומושך אותי המון זמן. ניסיתי להשיגו בנייד שלו,אגב אין לו משרד. אבל בוא לא עונה לי,(הוא מסננן) אני רוצה לקחת את התיק מימנו. השארתי לו הודעה בנייד שאני מבקש מימנו שיפסיק לטפל לי בתיק! מה אני יכול לעשות? הרי הוא כבר הגיש טפסים לבטוח לאומי, ולחברת הביטוח. יש אפשרות להחליפו? תודה.

שחרור עו"ד מיצוג

שלום רב, עקרונית אין מניעה לשחרור עורך הדין בכל שלב, ישנה רק סוגיית שכ"ט יחסי שבטח מגיע לעו"ד שטיפל. הדרך הראויה היא אכן להשיגו ולמסור לו, שלא בהודעה שאתה מעוניין להחליף עו"ד. אם אינך מצליח להשיגו, האלטרנטיבה היא לשלוח לו מכתב מסודר שבו אתה משחרר אותו מייצוג, ותשמח אם יחזור אליך על מנת להסדיר את עניין שכ"ט. עם העתקי המסמכים שקשורים לתאונה, פנה לעו"ד החדש, שיתחיל לטפל. בברכה,

הבעיה היא להשיג אותו ../images/Emo3.gif

לא להעליב אף אחד אבל זה עו"ד אשר נקלעה כנראה למצוקה כלכלית. והוא מסנן אותי, בכל דרך!. פשוט אין לי אפשרות להשיג אותו. ניסיתי ממספרים שונים אבל הוא עונה רואה שזה אני ופשוט אומר לי שהוא עסוק ובלי אפשרות להגיב מנתק. מה עושים?

אז כמו שרשמתי

שלום שוב, אם כך, עליך לנקוט באופציה הלא נעימה והיא לקבוע עובדה בשטח, לשלוח מכתב שחרור, חד משמעי, ולפנות לעו"ד אחר, שיפנה במקום עו"ד הקודם לגורמים, ויציין שהוא העו"ד החדש.

למעלה