בעיה עם צפייה בתמונות בפייסבוק

30 Rock

New member
בעיה עם צפייה בתמונות בפייסבוק

שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם צפיה בתמונות בפייסבוק. זה אמנם לא קורה כל הזמן אבל לעיתים קרובות מאד. מה שקורה זה שכשאני לוחץ על תמונה במקום לפתוח אותה הדפדפן מעלה עמוד לבן עם פרסומת בצד (למרות שהכתובת למעלה היא של פייסבוק) - כמו בקובץ המצורף. זה קורה לעוד מישהו? יש לכם רעיון למה זה ואיך להפטר מזה? תודה רבה, Rock אגב, אם זה משנה משהו - אני משתמש בפיירפוקס 3 תודה

meital always

New member
תמונות בפייסבוק

הבעיה שאתה מתאר קשורה להגדרות של הדפדפן פיירפוקס שלך ולא לאתר פייסבוק עצמו. זה ידוע שפיירפוקס מעט "רגיש" יותר לחלק מהתמונות והאפליקציות, למרות שבסופו של דבר אתה אמור להצליח לפתוח דרכו את כל מה שאתה רואה בפייסבוק. הדבר הראשון שהכי מומלץ לעשות זה לנסות לפתוח את אותו הדף שלא עולה לך בדפדפן אחר במקביל (רצוי להשוות לאקספלורר 7) כדי לוודא שאכן מקור הבעיה בפיירפוקס. אם התמונה עולה כנדרש באקספלורר, ברור שאכן הבעיה בהגדרות הפיירפוקס. אם הבעיה לא נפתרת, אני ממליצה לפנות לפורום שעוסק בדפדפנים כמו למשל פורום דפדפנים בתפוז, יש שם אנשים שמומחים בתחום ויתנו לך כמה טיפים ורעיונות שיוכלו לפתור את הבעיה. הנה הלינק: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=99

30 Rock

New member
קצת בעייתי לבדוק בדפדפנים אחרים

כי זה לא קורה כל הזמן. אני אנסה את פורום דפדפנים, תודה

למעלה