בעיה עם רשת מניתוח

kereni333

New member
בעיה עם רשת מניתוח

עברתי ניתוח בקע של צלקת ניתוחית (ניתוח קיסרי) לפני כחצי שנה. התחילו לי כאבים לפני כמה ימים במרכז הבטן רק כשאני זזה ובעיקר מתכופפת, זה כאב כמו של סיכות שיש בבטן, כאילו שמשהו תופס חזק את העור וזה מלווה בעיקצוצים פנימיים. הייתי אצל כירורג שבדק ואמר שאין זיהום או דלקת ויכול להיות שהרשת זזה. לטענתו אין מה לעשות וצריך לחיות עם הכאב. האם זה יכול לחזור לעצמו? אני לא מסוגלת כמעט לתפקד עם שני ילדים כשאני לא יכולה לזוז. מה ניתן לעשות? תודה מראש

יופי5

New member
אולי יש תשובות בספרות הרפואית

בשרות "דעת" של יד שרה והדסה נותנים מידע עדכני ללא תשלום על כל בעיה ושאלה רפואית צריך לצלצל 02-6444500 ולאחר הבהרת השאלה הם שולחים חומר כתוב מהמקורות המהימנים ביותר. פרטים נוספים על השרות ניתן לראות ב www.yadsarah.org.il/daat אני ניסיתי בהצלחה רבה ובשביעות רצון. בהצלחה

כאבים לאחר ניתוח לתיקון בקע בצלקת

במידה ועברת ניתוח לפני כחצי שנה ורק לאחרונה הופיעו כאבים באזור הניתוח, השאלה הראשונה לדעתי היא האם יש חזרה של הבקע וכישלון של התיקון הקודם. הופעת זיהום חצי שנה לאחר הניתוח היא מאוד לא סבירה. סיבות אחרות לכאבים חזקים בדופן הבטן לאחר ניתוח בקע הן סיבות עצביות, ולעיתים יש כאב כרוני חזק לאחר ניתוח בקע כתוצאה מפגיעה עיצבית שהתרחשה בניתוח, אולם אז הייתי מצפה לכאבים שהחלו כבר בניתוח ולא הופיעו פתאום חצי שנה אחריו. מומלץ לקבל חוות דעת נוספת מכירורג. לא הייתי מסתפק בתשובה שאין מה לעשות. בברכה

kereni333

New member
תודה ושאלה קטנה

הכאב כרגע לא בדופן הבטן (במקום בו היה הניתוח) אלא במרכז הבטן, לטענת הרופא הכאב הוא בגלל שהרשת זזה. האם בכל זאת יש מה לעשות?

למעלה