בעיה עם שכנים מרעישים

אסתר161

New member
בעיה עם שכנים מרעישים

אודה על מענה/עזרה. מעל 3 חודשים חיי הפכו לבלתי נסבלים, זוג שכנים מבוגר המתגורר מעלי החליט שבגלל שהם מתעוררים ב 5 בבוקר מותר להם לעבור חדר חדר ולגרור רהיטים. הרעש לא פוסק - זה נמשך שעות לאורך היום ואז יש הפסקות בערבים ואח"כ ממשיך אל תוך הלילה (3:40 בלילה). כך בכל ימות השבוע כולל שישי ושבת. אין שקט! אין שינה!
פנייה מנומסת לא עוזרת. כי לטענתם "זה לא אנחנו" - או "אנחנו מבוגרים אין לנו כוח להזיז רהיטים" או "זו השכנה בקומה מעליהם או שכן שמולנו". ונמאס להם שמאירים להם אז "את הוזז" - "יש לך בעיה בראש ותלכי למשטרה".
לפניהם היו שוכרים עם 3 ילדים קטנים, שגם הרעישו בחופשים או כמה שעות בערב אבל זה הייה נסבל והגיוני. אני חייה בבית הזה מעל 13 שנה ומאז שהמבוגרים עברו לפני 3 שנים רק כאב ראש. מה לעשות?!? כשלהם לא אכפת ואין עם מי לדבר?!?
פשוט מיואשת

מנחם231

New member
הצעה שלי

רמת הבידוד בבתים משותפים כל כך ירודה שאין בטחון שזה באמת הם.
נתקלתי במקרה ששכן הזמין משטרה בגלל הרעש מעליו והסתבר שהם בחו"ל.
הרעש היה מקומה ראשונה

אסתר161

New member
מודעת למצב של הבידוד. אני בקומה ראשונה

ואני סובלת מרעש של טריקת דלתות כניסה. אנשים שמשתמשים במדרגות, כמו אדר פילים. אבל זה לא בכל שעות היום. בניגוד לשכנים שמעלי. הם חדשים (כ3שנים) לפניהם היו משפחה עם ילדים קטנים שגם שמעתי, אבל זה לא הייה מסביב לשעון. בחופשים או סופי שבוע. אבל לא ככה. אז אני יודעת שזה הם ולא שכנים ע"י. אבל מי מה שהבנתי כבר משטרה לא תעזור. לדבר איתם גם לא עוזר. ואבודת עצות

מטרד רעש

זה באמת מציק ומייאש. אני נתקל בתופעה רבות ומטפל בהרבה מקרים.
לרוב מכתב מעורך דין פותר את רוב המקרים. לעיתים נדרש אפילו לתבוע.
משטרה במקרה זה אינה הדרך היעילה.

אסתר161

New member
מודה על התגובה אבל - תאמת לא יודעת כמה זה יעזור

כי לטענתם זה לא הם. הם זקנים ואין להם כוח להזיז רהיטים. הם ישנים עד 11 כל יום ולוקחים כדורי שינה. אוקצור זו השכנה מעליהם ולא הם. אבל מהתגוררות בבניין מעל 13 שנה (והם חדשים רק 3 שנים) יודעת איך שמעתי את השכנים שגרו לפניהם (זוג עם ילדים קטנים) שגם הרעישו אבל בשעות נורמליות ובטח לא בכל שעות היום ולא ככה.
אבל כשאדם מבוגר עומד מלוך וטוען שזה לא הוא או אישתו - מה נשאר להגיד? לחזור על אותו משפט שאם הם טוענים שהם לא מרעישים והם הדיירים הישירים מעלי - אז מי באמצע הלילה מהלך מעלי ראשי ומזיז רהיטים. שלא לדבר על שמתעוררת ב 5 לפנות בוקר מהטחת רהיטים ובומים שמקפיצים את הלב?!? לא יודעת איך עוד לסגנן את דברי. כשלטענתם לא משנה מה אומרת זה לא הם. מה מכתב יעזור?!?

למעלה