בעיה עם תמונות

vgsign

New member
בעיה עם תמונות

שלום רב, אני משתמש בtungsten E ובתוכנה הבסיסית להצגת תמונות הנמצאת בדיסק שבא עם המכשיר. באמצעות התוכנה ניתן לראות אך ורק את התמונות אשר משמשות לדוגמא והגיעו עם התקנת התוכנה, אין באפשרותי לראות תמונות נוספות אשר העלתי, התמונות הם מאותו פורמט (jpeg) כמו התמונות לדוגמא, העלתי אותם באמצעות הpalmone quick install ישירות לכרטיס ההרחבה ובדקתי עם cardexport ואף הבחנתי כי התמונות יושבות בתיקיה הנכונה. מלבד זאת, האם ישנה אפשרות להציג תמונה כלשהיא משלי במקום הסוג של שמיים האלו במסך הtoday שלי? תודה מראש!

vgsign

New member
שכחתי לציין ש

אם זאת פשוט בעיה בתוכנה עצמה אני יותר מאשמח לקבל המלצה על תוכנה טובה וחינמית אחרת.

yoovee

New member
Resco Viewr v2.40beta וכמה דברים...

1. אין לי ספק שהפאלם שלך יכול להציג גם תמונות "צד שלישי", אבל מכיוון שאין לי פאלם שכזה, אין לי מושג מה לענות לך מעבר לכך - חכה למשתמשי TE. 2. תוכנה חינמית לתמונות: VFSi - מעולה. 3. תוכנה לא חינמית אבל מעולה++ ברמות מטורפות בכלל: Resco Viewer. אני חסיד של חינמיות בעצמי אבל המפתח הביא לי רשיון חינם לתוכנות שלהם, ופשוט התאהבתי (גם ב-Resco Explorer המדהימה לטיפול בקבצים בכלל). אגב, למי שמעוניין - Resco כבר מריצים זמן מה גרסת בטא של 2.40 שאמורה להיות סופית בקרוב. גם מי שמוריד את הבטא האחרונה מהאתר שלהם, שייקח בחשבון שבגירסה הסופית כבר טיפלו בכך שה-JOG של הסוני יגיב כמו לחיצה על הרב-כיווני של הפאלמים (ומי אתם חושבים שביקש את זה?
) - בקרב השיפורים: כפיית מסך מלא בפתיחה (גם זו בקשה שלי), אפשרויות חזקות מאוד ליצירת מצגת צפייה (??) ועוד.

yoovee

New member
../images/Emo207.gif ושוב גירסה חדשה ל-SloveEd...

טרם יבשו הבייטים מהגירסה שדיווחתי עליה ב-7/7, ופאראגון שוב הוציאו עדכון (מסתבר שכבר ב-20/7). כמובן ששוב לא טרחו לציין מה השתנה, אבל עם כמות הבאגים שיש לתוכנה הזו, תמיד מוטב לשדרג
העדכון זמין דרך ההורדות למשתמשים רשומים ("E-care").

Ariyeh1

New member
לדעתי

אתה לא מסתכל במקום הנכון... בתוך תוכנת Photo בדוק שהקטגוריה (רשימת נקטגוריות נמצאית בצד ימין למעלה נפתחת ע"י הקשה על החץ שליד שם הקטגוריה המוכחית) היא הכרטיס בו מותקנות התוכנות.

vgsign

New member
הכל במקומו

וכפי שציינתי התמונות שאני כן יכול לראות נמצאות באותה התיקיה, כן גם שהתמונות בטוח בסדר גמור כי הsilverscreen כן פותח אותם בתור תמונות רקע.. על כל אופן, אני אנסה את החינמית שציינת. עם כל הכבוד, בשביל השימוש היחסית מועט שלי בתמונות, יותר מ100 ש"ח אני מוכן לשלם רק בשביל תוכנה שיודעת להכין לי גם קפה.

למעלה