בעיה עם FLASH

בעיה עם FLASH

הי,

יש לי בעיה בדפדפן פיירפוקס ואני די בטוחה שהיא קשורה ל-FLASH. קודם כל, כשאני נכנסת ליוטוב אין לי אפשרות לצפות בוידאו והמסך השחור שלו פשוט לא מופיע. במקום זה מופיע הדף הלבן אבל שאר הדברים בדף כמו שם השיר או התגובות לא מושפעים. כשהמסך כן מופיע אני מקבלת את הרקע האפור עם ההודעה ש-abode plugin has crashed או משהו כזה. בנוסף, כשאני נכנסת לפייסבוק לוקח לדף הרבה זמן לעלות כמו שצריך - הוא נתקע ובסוף אני מקבל הודעה שיש בעיה ב-script והוא שואל אם אני רוצה להמשיך או לעצור אותו. רק כשאני מקליקה על האופציה של לעצור הפייסבוק עולה כמו שצריך.

כשניסיתי לחפש באינטרנט פתרון לבעיה הזו ראיתי שיש אפשרות למחוק את הגרסא של ה-FLASH שמותקנת על המחשב ולהתקין במקומה גרסא ישנה יותר. זה מה שעשיתי וזה פתר את הבעיה באופן חלקי, כלומר היא ממשיכה ביוטוב ובפייסבוק אבל לא כל הזמן. כשיצאה גרסא עדכנית יותר של FLASH התקנתי אותה בתקווה שזה יפתור את הבעיה לגמרי אבל כל הגרסאות מהזמן האחרון רק החמירו את המצב ואי אפשר לראות כלום ביוטוב כשהן מותקנות. בסוף התייאשתי וכרגע יש לי את גרסא 11.5.502.110, וכרגע הבעיה מופיעה רק חלק מהזמן ביוטוב וכל הזמן בפייסבוק.

מישהו מכיר את הבעיה הזו ויכול אולי לעזור? תודה!

erezor

New member
ניסית דפדפנים אחרים?

אם הבעיה לא קיימת בדפדפן אחר, סביר להניח שהבעיה היא לא בפלאגין של פלאש, אלא בפיירפוקס. מומלץ להסיר אותו ולהתקין מחדש.

עוד יותר מומלץ (לדעתי) זה להשתמש בכרום.

למעלה