בעיה עם Internet Explorer 7 Beta 2

AmiDebesh

New member
בעיה עם Internet Explorer 7 Beta 2

רעה חולה ה-Internet Explorer 7. התקנתי גירסה IE Beta 2. מאז יש לי בעיות במעבר מאנגלית לעברית ובחזרה. החלטתי להסיר את הגירסה באמצעות הוספה הסרה. התוכנה לא הוסרה אבל ירדה מרשימת התוכנות המותקנות ומאז אני תקוע אין אפשרות להתקין גירסה 6, אני מקבל הודעה כי מותקנת גירסה חדשה יותר. אין אפשרות להתקין גירסה 7Beta 3, ההודעה היא כי גירסה 7 מותקנת. ועדיין אין אפשרות להסיר את הגירסה הנוכחית. בקיצור תקוע- לא לבלוע ולא להקיא.

יש לי רק שאלונת קטנטונת->

שהתקנת ת'בטא2, היא התבצעה לך חלק?! בנוגע לבעיה הקלילה של אנגלית<>עברית, גם לי היתה, אך נפתרה מהר מאוד, לאחר השדרוג ל-B3

ובנוגע לבעית ההסרה...

תנסה לאתר באופן-זמני אפילו, את אחת מהתוכנות החלופיות לADD/REMOVE של הווינדוס, כדוגמת YOUR UNINSTALLER 2006
לדוגמית, בעזרת תוכנה זו, אתה מסיר כליל, לא רק ת'ספריה והקישורים הרגילים ברג'יסטרי, אלא הוא מאתר כל קשר לתוכנה בכל המקומות החבויים, גם ברג'יסטרי וגם במחשב כולו ומסיר ללא להשאיר זכר
בהצלחה!

AmiDebesh

New member
ניסיתי את התכנה YOUR UNINSTALLER

2006. בצורה מדהימה ה- IE7 לא נמצא ברשימת התוכנות. נראה לי שלא תשאר לי ברירה אלא לפרמט! אשמח להצעה אחרת בשלב זה

אז, שוב שאלונת דומה לבעבר:

אם תנסה להתקין מחדש תIEB2, ואז להריץ ת'תוכנה שציינתי?! אם יש בעיה בהתקנה חוזרת של הIEB2, צר לי, שמרגיש כאובד עצות מעבר לכך...

AmiDebesh

New member
ההתקנה עברה חלק וללא כל בעיות

קיוותי שה-B3 יפתור את הבעיה רק שאין לי אפשרות להתקנה של גירסה זו. קיבלתי את עצתך ואנסה להשתמש ב- YOUR UNINSTALLER 2006. אדווח בהמשך

למעלה