בעיה עם miroVIDEO DC30+

בעיה עם miroVIDEO DC30+../images/Emo16.gif

היי, עם פאץ' מיוחד שמצאתי באינטרנט הצלחתי לגרום לכרטיס לעבוד על פנטיום 4 מעל 2 ג'יגה-הרץ. אבל, אני לא מקבל שום סאונד באווטפוט למצלמה. עברתי על גוגל ועל האתר של פינאקל, לא מצאתי כלום. צריך להוסיף שאני משתמש בווינדוס 2000, ויכול להיות שבגלל זה לא שומעים כלום (קראתי איזה חצי משפט על זה בחיפושים). יש רעיונות?
ניר

ernieball

New member
כן...

אז ככה...גם אני עובד עם הכרטיס הנ"ל ויש איתו הרבה בעיות עם וינדווס 2000 אני גם כן אחרי תקופה שניסתי לעבוד איתו על 2000 הוא עשה לי הרבה בעיות...אבל חזרתי ל98 SE הבטוח... דרך אגב אתה מצליח לעבוד איתו עם פרמייר 6?

לא ניסיתי פרימייר 6 ../images/Emo16.gif

ואני גם לא מתכוון לנסות (אלא אם אני אחליף כרטיס...). לווינדוס 98 (לא הרגיל ולא מהדורה שניה) אני לא מתכוון לחזור גם אם אני אצטרך לקנות כרטיס חדש. הייתי "תקוע" עם מהדורות 98 למיניהן ועם הבעיות שהן גרמו מספיק זמן... אני היום אנסה למצוא דרך להשמיע את הסאונד דרך הכרטיס קול (למצלמה), אני אעדכן אחר כך.
ניר

avi46

New member
אני עובד עם הכרטיס

אבל לא משתמש בפונקציה של כרטיס הקול שיש לו. יש לי כרטיס קול של קריאטיב (סאונד בלאסטר), בהגדרות של הכרטיס DC30 היגדרתי את הכרטיס קול כברירת המחדל במקום ההחלטה הטבעית לכאורה של בחירת הDC30 כברירת המחדל בקול, וחיברתי כבל מיוחד (סטנדרטי, ניתן לרכישה) המחבר בן הכרטיס קול לכרטיס DC30 וזה עובד מצויין. אולי זה יעזור לך בפיתרון הבעיה?

אתמול בערב הלכתי לחנות מחשבים../images/Emo16.gif

וקניתי כבל בין חיבור STEREO קטן כמו שיש לאוזניות ורמוקלים של מחשב, ובצד השני 2 חיבורי RCAים. חיברתי את זה ליציאת האוזניות ברמקולים, ולחיבורי האודיו במצלמה, וזה בסדר. אני לא יודע אם זה יוצא מסונכרן לגמריי, בגלל שהסרטון שהעברתי לא מכיל דיבור של מישהו, אבל כרגע זה נראה שזה עובד טוב.
ניר

למעלה