בעיה עם Premiere 6 .

• פותח הנושא umbo
  • פורסם בתאריך

umbo

New member
בעיה עם Premiere 6 .

יש לי בעיה עם Premiere 6. לאחר סיום עריכת הסרט כשאני רוצה להחזיר אותו למצלמת ה- Sony TRV 330 כמעט בכל הקטעים שיש תנועת מצלמה מהירה (ZOOM או PAN) נראה כאילו חסרים לי FRAMES אבל התוכנה לא מציינת בעית DROPE FRAME המחשב אמור להיות מספיק חזק, ולא נראה לי שהוא הבעיה, ובנוסף התוכנה וקטעי הוידאו לא נמצאים על אותו כונן קשיח. האם יש איזה כיונון בתוכנה שלא עשיתי ? נתוני המחשב: AMD 1900, חלונות ME, הארד דיסק 60 ג'יגה 7200 (לוידאו) עוד אחד 30 ג'יגה 7200 בו נמצאת התוכנה (ומערכת ההפעלה). 256 מגה זיכרון DDR תודה מראש

matan_fla

New member
באיזה שיטה אתה מחזיר אותו למצלמה

עם איזה כרטיס אתה עובד?

umbo

New member
אני עובד עם....

כרטיס PCI FIREWIRE CARD IEEE 1394 תוצרת BENCENT ובתוכנה :Export Timeline -> export to tape או export to video (אני כבר לא זוכר, עשיתי את זה מזמן, אבל את המצב שמתאים ליצוא למצלמת DV)

matan_fla

New member
האם ניסת לצפות בחומר לאחר העברה?

אולי הדבר רק נראה בעת העברה ובטלויזיה זה יראה טוב?

SCaToPHaG

New member
לכל אורך העבודה

נשארת על קודק dv? במקרה שלא - תרנדר ותשמור את הסרט הסופי, בקודק dv. אח"כ תפתח פרוייקט חדש עם אותם נתונים ותגרור את הסרט הסופי לטיימליין. אם צריך, תרנדר (למרות שלא צריך, תלוי) ואז תנסה. (למה חלונות ME?! לעבור לxp ומהר!)

umbo

New member
כן , נשארתי כל הזמן באיכות - DV

אבל בכל זאת אנסה את שתי האפשרויות שהוצעו. למה חלונות ME? מסיבה מאוד פרוזאית. אין בעיה להשיג חלונות XP אבל אז הסורק שלי תוצרת DEXXA לא יוכל לעבוד כי אין עבורו דרייבר מעודכן ואין לי חשק לקנות סורק חדש. אני בסך הכל מרוצה מחלונות-ME

למעלה