בעיה עם schedule 4

• פותח הנושא smmi1
  • פורסם בתאריך

smmi1

New member
בעיה עם schedule 4

לפני שבוע קיבלתי את הזימון לבדיקות ואת הטופס של schedule 4,השאלה היא האם אני צריך רק למלא את הטופס או יש משהו שעוד צריך להוסיף לטופס. השאלה השניה היא מתי להביא את הטופס לשגרירות,כלומר אני צריך לעשות את זה לפני זימון לויזה או כשאני מקבל את הזימון לקבלת הויזה ?.כי יש פה שאלה על כמות הכסף בדולר קנדי שיש ברשותי. תודה מיכאל

לא יזיק לצרף לטופס המלא דף חשבון בנק

שמוכיח שיש לך בבנק לפחות את הסכום המינימלי שנדרש על ידי הפרובינציה על פי גודל המשפחה. לא מצאתי טבלה של מניטובה או BC כך שרצוי שיהיה לך לפחות את הסכום שמופיע בטבלא הפדרלית בקישור, אלא אם תמצא שהפרובינציה דורשת פחות (לדעתי אי אפשר להסתדר עם פחות). בלנדינג אתה אמור להציג לפקיד ההגירה אישור עדכני או להראות את הכסף, ממילא אתה שולח את הטופס אז תוסיף את זה , מקסימום לא יסתכלו על זה. את הטופס המלא אתה אמור לדעתי לשלוח עם הדרכונים אחרי שהם יקבלו חזרה את התוצאות של הבדיקות.

smmi1

New member
תודה והנה הקישור לטופס

http://www.cic.gc.ca/English/pdf/kits/forms/imm0008_4e.pdf

amirshuval

New member
אתה לא תקבל זימון להנפקת הויזה

לפני שתשלח לשגרירות את הטופס.

smmi1

New member
אני סטודנט וההורים שלי נסעו לפני שנתיים ע"י

ויזת עבודה לכן אני תלוי בהם מבחינת השגרירות וגם המסמכים שלי הם הוגשו על סמך כך שאני תלוי בהורים עקב כך שאני לומד, אז אני לא יוכל להצהיר על הסכום המבוקש! לגבי הל''וז את הבקשה ההורים שלי הגישו לפני שנה וחצי כשהם היו כבר בקנדה עקב ויזת עבודה ולפני שבוע קיבלנו אני והם את הזימון לבדיקות.

אם ההורים עובדים, ואת תלוי שלהם, אין צורך

להוכיח כסף, צריך להראות שיש תלוש משכורת, ולהזכיר להם שאתה תלוי בהורים, אתם בכלל צריכים להפקיד את כל הדרכונים יחד, תוסיפו מכתב שההורים כבר בקנדה ועובדים, ואין צורך להוכיח שיש כסף.

smmi1

New member
תודה על התשובות,זה מה שאני יעשה.

ובקשר להגשת הדרקונים ,כל התיק שלי חזר לארץ עם בקשה להגיש בארץ את PR בנפרד מההורים לכן אני גם מניח שאת הדרקונים נקבל בנפרד.

למעלה