בעיה ענקית!!! פליז? ..

לורן*

New member
בעיה ענקית!!! פליז? ..

טוב היי לכם אני לורן ואני מדברת בשם החברה הכי טובה שלי ..שנמצאת בבעיה רצינית. היא עוד לא בת 16 ואוהבת מישהו מממש והוא גם אוהב אותה אך אומר שהוא מרגיש את אותה אהבה גם לחברה הכי טובה שלה.לא מספיק זה,אתמול הוא בא אליה סתם,והם התחילו להתנשק,ושכבו,בפעם הראשונה של שניהם. היא בדיוק הייתה שבוע אחרי שהמחזור שלה נגמר והם עשו את זה בלי קונדום ובלי גלולות.(הם לא ציפו לזה) ועכשיו היא ממש מפחדת ולא יודעת מה לעשות חוץ מזה בעוד כמעט חודש היא כנראה טסה עם המשפחה לגור לתמיד בארץ אחרת. היא בלחץ נוראי.אתם יודעים אולי מה זה העניין עם הימים הבטוחים,וכמה סיכויים יש לזה שהיא בהיריון? פליזז..תעזרו זה ממש חשוב. תודה מראש,אוהבת לורן

wildflower**

New member
../images/Emo12.gif

ממש ממש ממש ממש אין לי מושג מה זה העניין הזה עם הימים הבטוחים.. אבל אני חושבת ששמעתי שאין בכלל דבר כזה..... ויש לה סיכוי די טוב להכנס להריון לדעתי..:( ודבר שני... הבחור ללא באמת אוהב אותה! תסבירו לי איך בן אדם יכול לחוש את הרגש האדיר הזה שקוראים לו אהבה לשני אנשים ביחד..... לי זה לא ברור.... בר

החלטה שגוייה..

זה שאת לא חוית את זה, זה לא אומר שזה לא קיים.... אל תלכי לפי החושים שלך.. כל בן-אדם הוא שונה.. ביי ביי

gilad17

New member
אז זהו ש..

ממה שאני הבנתי יש סיכוי שאפשר להיכנס להריון כעיקרון הביוץ(יענו הימים שנכנסחם בהם להיריון) הם 14-15 ימים אחרי סוף המחזור אם הוא גמר בחוץ זה גם לא ממש עוזר בגלל שבנוזל סיכה של הגבר גם יש זרע חוץ מזה יש ערכות לבדיקה בבית זה לא בעיה ולא עולה הרבה בכל מיקרה יש סיכוי אבל קלוש אל תסתמכו על מה שכתבתי אני מנסה לעזור אבל אני לא בטוחה מאה אחוז..

MetalBoy

New member
יש דרך לבדוק..

אפשר לקנות ערכת בית להריון .. ולראות מה יקרה.. מטאל

MetalBoy

New member
אם התוצאה תהייה חיובית אז..

אפשר לקחת הפניה מקופת חולים או רופא משפחה לעשות הפלה מבלי ידיעת ההורים.. אני יודע את זה כי אמא שלי רופאת משפחה וקראתי את זה בידיעון שלה.. מטאל

לורן*

New member
אבל היא כנראה

א.לא כל כך בעד הפלות. ב.עוזבת את הארץ ב-20

MetalBoy

New member
בלי כנראה..

ילדה בגילה בטוח לא תוכל ללדת ולטפל בתינוק!! ומה שהיא תהייה בהריון? לא כדאי!!! והיא תספיק עד ה 20 מטאל

gilad17

New member
ושלושה ימים?

ושלושה ימים אחרי המחזור אפשר להיכנס להיריון?

שירלי=

New member
תמיד אפשר להיכנס להריון....

הימים הבטוחים הם ימים שנמצאים באמצע החודש.....אבל שום דבר לא בטוח בהריון.....

MetalBoy

New member
בעיקרון כן..

היא נכנסת להריון אם הזרע מגיע לביצית ונכנס לרחם! אפשר לעשות הפלה אבל הערך רק אחרי שבוע אני חושב בזה אני לא בטוח מטאל

שירלי=

New member
אני לא מבינההה

מה זה משחק!!!!!! מדובר בחייו של תינוק שלא נולד עובר קטן! היא הייתה צריכה לחשוב על זה לפני יש קונדום גלולות לא חבל להרוס את החיים היו לי הרבה חברות שעברו הפלה ותאמיני חי הדבר לא קל בכלל! אבל זה הפתרון היחיד! ואני מציעה שאם באמת המנוול הזה הכניס אותה להריון והיה צריך להיות טיפה בוגר אפילו שהוא ילד קטן אבל טיפה בגרות סקס זה לא דבר שהולך בקלות ראש אם לא שומרים!!!!!!! גם אם היא לא בהריון אני מקווה שהיא למדה לקח להבא לא לשכב ככה סתם בלי גלולות או קונדום כי מי יודע אולי בפעם הבאה היא כן תהיה בהריון!!!!! ואם היא בהריון שתפנה לקליניקה הקרובה מיד! ויוכלו לעזור לה בלי שההורים ידעו! ושהמנוול יעזור לה לממן את זה כי זה לא כמה שקלים!!!!!!! עצבנית על כך שילדים לא חושבים לפני שהורסים להם את החיים..... שירלי

לורן*

New member
סתכלי,

גם אני מש התעצבנתי עליה ואמרתי לה שהיא ממש לא אחראית. אבל היא אמרה שבאותו הרגע היא בכלל לא התרכזה בזה וזרמה. זה לא היה מתוכנן בכלל! ואי אפשר היה לעצור את זה. נכון שהיא ממש עשתה טעות גדולה,ואני לא מצדיקה אותה.אני רק מצטטת. יש כל כך הרבה בעיות עם זה..אמא שלה ממש לא אוהבת את אותו אחד שהיא שכבה איתו,וחוץ מזה הוא לא חבר שלה בככל. היאמאוהבת בו ממש,וגם הוא מחזיר לה אהבה,אך מרגיש גם אהבה לחברה הכי טובה שלה. זה באמת סיבוך..ומחר אני קונה לה בדיקת הריון. חוץ מזה..זה היה שבוע אחרי שהסתיים המחזור. האם זה בטווח הימים הבטוחים?? שלכם, לורן.

MetalBoy

New member
אני לא חושב שזה היה בטווח...

והחברה שלך הזו מחיפה? כי אני אם כן אני מפחד לדעת שזו הילדה שאני חושב שזו .. :(( מטאל

וואי וואי...

אין לי מושג בדיוק בקשר לזה אבל מהר לבדוק את זה... חבל על הזמן.. ואם כן אז הפלה. שלא יהיו ספקות. נערה בת 16 יכולה לעשות רק עוול לתינוק קטן. אני הולכת....שבוע טוב! בייי...

על איזה עובר את מדברת....?? ../images/Emo13.gif

הם עשו את זה אתמול.. את ממש לא מבינה יותר מידי.... שום הפלה.. שום דבר... לוקחים כדורים במשך יומיים והכל מפסיק... ההיריון עדיין לא התחיל בכלל.. (אבל צריכים די מהר.. אחרי ששוכבים.. ).. ודרך אגב.. אם כבר מדברים אז.. היא מנוולת בדיוק כמו שהוא מנוול.. הם עשו את זה ביחד... או שאת מאלה שחושבת שבנים רוצים לשכב ובנות נותנות?.. לדעתי זה לא ככה.. זה הדדי.. ביי

נכון! אבל לא לזה התכוונתי....

אם היא תחכה הרבה זמן ולא תפעל... היא תצטרך לעשות הפלה. אם רוצים כדורים חייבים לפעול מהר.. מעניין כמה זמן עבר מאז!

lital love .E.

New member
אני לא ממש חושבת...........

שיש כזה דבר הימים הבטוחים יש חשש להיכנס בכל יום להיריון. חברה שלך מוכרחה לבצע בדיקת היריון כבר עכשיו אם היא בהיריון יש לה אפשרות לבצע כמעט מיידי הפלה בלי שההורים שלה ידעו וכל זה עוד לפני שתטוס. ופעם הבאה שמקווה שלא תקרה תגידי לה להיות מאוד זהירה. מקווה שעזרתי. אוהבת ליטל

למעלה