בעיה ענקית

COW COW

New member
בעיה ענקית../images/Emo53.gif

הנחשה שלי (מלך קליפורניה) נאבדה כשנתתי לה לישון אחר כך מצאתי אותה והכלוב שנתתי לה לישון בו היה קצת שבור אז הדבקתי הכל ואתמטי את כל החורים (חוץ מהחורי איורור) והיא בכל זאת הצליחה לברוח אז אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שאני אמצא אותה כבר הפכתי את כל הבית ולא מצאתי אותה. דרך אגב היא נאבדה בקומה העליונה של הבית. נ.ב שנה שעברה היא נאבדה לי כנראה הלכה לישון ובסוף החורף מצאתי אותה.

naja

New member
מתי זה קרה?

ככל שיעבור הזמן הסיכוי למצא אותה בריאה ושלמה יקטן, למרות שבגלל הקור שבחוץ, אני מאמין שהיא לא יצאה עדיין מהבית. אני ממליץ להתחיל להוציא את כל הריהוט שיש לך בחדר(לאט ובזהירות כשמזיזים דברים כבדים כדיי שלא תמעך בטעות). קח בחשבון שכשהיא מכורבלת בתוך עצמה היא תופסת שטח קטן מאוד ולכן היא יכולה להיות בעצם בכל מקום בחדר. פשוט תוציא הכל ותבדוק בכל מה שאתה מוציא(נעליים, מגירות פח אשפה). הסיבה שאני ממליץ להוציא ולא להזיז ממקום למקום היא כדיי שלא תפספס אף חפץ. בהצלחה וכשתמצא אותה תשקול לשכן אותה בטרריום חדש ותקין.

COW COW

New member
זה קרה שלשום אבל......

אני כבר הוצאתי את כל הרהיטים והכל ולא מצאתי אותה בשום מקום והוצאתי את כל הרהיטים מכל חדר בקומה העליונה ואין שום זכר לנחשה

בריחה

תחפש טוב טוב בחדר שהיא ברחה, רוב הסיכויים שהיא לא יצאה מאותו חדר עדיין. תעשה חושך בחר ותסגור את הדלת לשעה שעתיים ואז תחזור ותיבדוק אם היא יצאה. תנסה גם להשים עכברים בתוך קופסאות בחדר. אצלי רוב הבריחות שהיו מצאתי את הנחש עוד באותו יום. אבל הבריחה האחרונה שהמיתכדר שלי ברח לא מצאתי אותו שבוע , ניסיתי הכל .. הפכתי את החדר ושמתי "מלכודות" אם עכברים שהנחש יכול להיכנס ולא לצאת בקלות. כלום לא עבד. עד שלילה אחד ראיתי אותו בתוך הצירים של החלון! ממש בפנים שגם אם מפרקים את החלון לא יהיה אפשר להגיע לשם. תבדוק בחלונות! ותיזהר כשאתה סוגר|פותח לא למחוץ את הנחש. מה שעשית פשוט הדלקתי אש אם מקל מעל לנחש. ואחרי כמה זמן הנחש יצא. זה היה סיפור מעניין

09

New member
פעם הבירית

שלי ברחה לי, ואחרי שלוש ימים מצאתי שהייתי בדרך להתקלח, היא צצה לי מאחורי הארון בחדר אמבטיה!

למעלה