בעיה ענקית

בעיה ענקית

לפני בערך ששלושה חודשיים נולדה לי אחות קטנה כמובן אמא שלי חשבה שאני 24 שעות יעזור לה בהכול כמו לשמור על זיו (אחותי הקטנה) לסדר את החדר לעשות כביסה לעשות שיעוריים ולהיות בשקט . אני לא מצליחה לעשות כול מה שהיא רוצה כי יש לי חיים אחרים חוץ מלעזור לאמא והיא לא מבינה את זה. מה לעשות?????

flowers girl

New member
תנסי לדבר איתה על זה..

תגידי לה מה שאמרת לנו, תסבירי לה את עצמך בצורה בוגרת והגיונית ותנסי לגרום לה להבין ולהכנס לראש שלך.

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אני יודעת שאנשים שונאים

כשאומרים להם לעשות את זה, אבל דיברת עם אמא שלך על זה? אולי היא לא מבינה שככה את מרגישה. ככל הנראה, היא באמת חושבת שאת צריכה לעזור לה 24 שעות ביממה... אז תפני אליה פעם אחת, בלי רוגז (עד כמה שזה קשה... |אייקון תשוש|), ותסבירי לה שאת לא יכולה להיות מושלמת ולעשות כל מה שהיא רוצה שתעשי כל הזמן. תסבירי לה שגם לך יש חיים, ועד כמה שאת שמחה שהיא הביאה אותך לעולם, לא כל החיים שלך סובבים סביבה... ואני יודעת שזאת עצה כל כך מעצבנת, כי היא נראית כל כך בלתי אפשרית, אבל זאת אחת מהדרכים היחידות.

fipo

New member
מנסיון

דברי עם אמא... תגידי לה שבקושי יוצא לך לעשות דברים שאת רוצה... ותעשו מעין כזה לוח זמנים (כן כן לא לצחוק ....אצלי זה עבד יופי) כאילו מה את מוכנה לעשות במשך היום..כאילו את מוכנה לשמור שעה על זיו ולעשות כלים (סתם אני נותנת דוגמאות) ואם ממש יש לך מצב רוח את זורקת גם ת'זבל בדרך החוצה ואח"כ את יכולה לצאת ... ואת השאר יעשו השאר... חלוקת תפקידים ... ממש פשוט... ב-ה-צ-ל-ח-ה-!!

למעלה