בעיה קוסמטית

בעיה קוסמטית

שלום לכולם... כידוע, יש לי דגי קרב יפים חמודים ואפילו חכמים... (הוכח במחקרים שלדגים יש אינטליגנציה מאוד מפותחת) יש לי בעיה קלה, שהיא קוסמטית בלבד ולא מהווה שום סכנה לדג (לדעתי). בין הקשקשים של הדג, קרוב לזימים, יש איזשהו פטריה או משהו בצבע שחור, שצומח על גוף. כשקיבלתי את הדג זה לא היה כך, נראה לי שזה סוג של פטריה שמתרבה בגלל האוכל. TETRA BITS. המוזר פה, שזה מופיע רק על הדגים הצהובים... ולא על צבעים בהירים אחרים. יש למישהו רעיונות?

kobi10

New member
תשובה חלקית -

אנחנו לא כימאים, אבל אולי הדבר קורה בגלל ראקציה כימית בין הצבען הצהוב שהזריקו לדגים לבין איזה שהוא מרכיב באוכל ?? האם רק ורק לדגי הקרב הצהובים ?? הפתרון המוצע אולי להחליף אוכל ?? שלב ראשון להחליף חלק מהמים ?

נסה לנקות את הפטריה,

תוציא את הדג קרב שלך מהמים(דגי קרב יכולים לנשום מחוץ למים לפי מה שקראתי)תפוס אותו בעדינותקח מגבת עדינה או מטלית עדינה לחה ונקה את הפטריה,אם זה ממשיך לקרות יש לזה טיפול תרופתי,אולי המחלה היא נקודות לבנות??? אם כן יש לזה תרופה! בהצלחה!

גלעד cool7

New member
אינני מכיר דגי קרב אישית...

אך תבדוק את הנושא בחנות ממנה ניקנו, אולי אלו פיגמנטים טבעיים? אגב בנושא-צבעו הכחול_זוהר של הניאון טטרה נובע מטפיל שחי על גופו של הניאון.

למעלה