בעיה קטנה, אבל גדולה...

בעיה קטנה, אבל גדולה...

אממממ.... הנרגילה שלי...כדי לישאוף ממנה, צריך להפעיל יחסית הרבה ללחץ.. סתומרת לכחת שאכטה צריך להפעיל כוח.... הא כן...ואל תגידו ליסתום את הנרגילה נגיד...כי היא אטומה... או להוריד את המיפלס מיים...כי הוא דיי נמוך...אבל עדיין מעל לצינורית הזאת... קיצור....יש הצעות? הא כן ועוד דבר... יש לכם איזה שהיא הצעה לחיזוק הטעם בנרגילה? בזמן האחרון אני ממש לא מרגישה את הטעם...לא משנה איזה.. גם ההכי חזקים (מנטה,לימון..) אז עוד פעם, יש הצעות? תודה מראש לכוווווווולכם
ממני

lizard

New member
הממממ......

בקשר לטעם, איזה צינור יש לך? היה לי צינור של מזגן אמנם אבל כשהחלפתי אותו למשהו אחר הטעם חזר. חוץ מזה, כל כמה זמן את מנקה את הרגילה? בקשר לקושי שבשאיפה, תבדקי אם השסתום שיש על הנרגילה (וונתיל נדמה לי) לא סתום או סגור.

.....

צינור...עכשיו הביאו לי צינור גומי... חיברתי לו פיה+חיבור לגופ מעץ(לא יודעת איך קוראים לזה)של צינור רגיל... את הגוף עצמו...רק בזמן האחרון עטמתי אותו ואף פעם לא השתמשתי בו...חוץ מזה שאני לא מנקה את הגוף מבפנים...מים אני מחליפה כל פתיחה, וכנ"ל ראש... השסתום, מלמאטה(איפה שהוא מחובר)עתמתי כי הוא היה מחורר... וחוץ מזה, כרגיל

sgold666

New member
הנרגילה שלך לא אטומה

או שיש בריחה איפשהו או שהחיבור בין החלקים לא טוב משהו שקרה לי באיזה נרגילה שקיבלתי בזמן האחרון החיבור של הכד לגוף היה אליפסי בכד ולא עגול ואז זה יצר רווח עוד אפשרות שהארובה לא אטומה

זה לא זה...

הנרגילה עטומה...יוצא עשן, כמו שצריך...אפילו הרבה.. אין בריחות משום מקום...בדוק... פשוט, אין לזה טעם של הטאבק...יש לזה טעם של...WELL...עשן...

nickey

New member
תקני חוטר, מין מברשת ארוכה כזאת

ותנקי איתה את הגוף מבפנים... עם מים ותראי כמה ירוק יוצא לך.. תשטפי טוב טוב עד שאין יותר ירוק ואז תני לו נסיעת מבחן. יש טעם? סבבה
אם אין טעם... אנערף...

smile2life

New member
טעם של עשן

אחרי כמה זמן מגיע טעם העשן - ולא הטעם המקורי של הטבק? מכיוון שאחרי זמן מה הטבק נשרף ואכן מבחינים בטעם של שרוף בטבק....

lizard

New member
אני לא חושב שהיא התכוונה לזה

אני מעשן המון, אבל ממש המון. ולפעמים באמת אין טעם של טבק, יש פשוט עשן ואולי פה ושם קצת רמזים לטעם וכדומה. שמתי לב שזה נובע מכמה סיבות. 1. טבק לא איכותי או גחלים לא חמות מידי, זה כמעט ולא המצב. 2. נרגילה מלוכלכת. אני את שלי מנקה כל כמה זמן ומשתדל ביסודיות. 3. הצינור. לדעתי גם אם יש צינור סיליקון/פלסטיק/מזגן או כל צינור אחר, צריך להחליף אותו כול כמה זמן. אני החלפתי צינור ופתאום הטעם חזר לנרגילה.

אמ...

לא אנלא מיתכוונת לזה שאחרי כמה זמן, שהטאבק כבר נישרף... שהנרגילה נפתחת אז...לעשן...יש טעם של עשן... 1.טאבק...אני קונה לרוב את האיכותיים, היקרים החדשים... גחלים...סטאר....סמה אותם על הראש רק שהם אדומים... 2.אני צריכה לנקות את פנים הגוף...יכול להיות שזה זה... אני יחפש חוטר ויודיע לכם.. 3.צינור דנדש.....עבר 4 פתיחות...1 בגולן,1 אצל חברה,2 אצלי.

אני יסביר איך אני עושה ראש...

ותגיד לי מה לא טוב כאן, סבבה? מפוררת את הטאבק לאט לאט, שיהיה כמה שיותר מפורק... כל חתיכה שמפוורת שמה בראש.. נייר כסף (בדרך כלל אלומניות עבה) מתוח... חורים בצורת כוכבית, שאני עושה אם סיכת ביטחון... גיחל, מדליקה, שידלק על הסוף ואז עד שהוא נעשה אדום אדום אדום עושה עליו רוח... סמה כתר...והופה..

sgold666

New member
נשמע מצוין רק

אם את עושה עם סיכה תעשי על כל הראש יכול להיות גם הכמות של הטבק הגוף והצינור נקיים?

D a r k m a n72

New member
../images/Emo45.gif

מומלץ הרבה חורים קטנים בראש ובקשר לטעם יכול להיות כמה סיבות חלק כבר הזכירו פה ב ה צ ל ח ה ENJOY

kranves

New member
אני דווקא עושה חורים גדולים

ויוצאת לי נרגילה מעולה...אם אנ עושה חורים קטנים אין טעם...

למעלה