בעיה קטנה בגוגל...

בעיה קטנה בגוגל...

ואני מנחש שמדובר בבעיה בדפדפן של פיירפוקס.
נכון בד"כ כאשר רושמים בגוגל משהו בשורת החיפוש, אפשר לעבור עם אותן תוצאות לתמונות? כלומר יש מעל רשימת התוצאות "תמונות", "סרטונים" וכדומה. ומעל זה (ממש בקצה המסך למעלה) מופיעים כל מיני דברים קטנים של גוגל כמו "תמונות" "יוטיוב" וכדומה. אז כאשר אני עובר לתמונות שם, לא מופיעות לי תוצאות חיפוש. אני צריך לעבור למסך התמונות ואז ללחוץ על חיפוש שוב. אותו דבר קורה לי כאשר אני עובר מגוגל ליוטיוב, אני לוחץ על היוטיוב בקצה המסך אבל בעבר היו מופיעות לי מיד תוצאות של מה שחיפשתי. עכשיו אני צריך לרשום את זה מחדש ביוטיוב.
מישהו מבין על מה אני מדבר?

ובלי קשר, אני לא מצליח לשלוח מסרים בתפוז. אני יודע שאולי זה לא קשור לפורום הזה אבל אני מנסה בכל זאת. לחצן ה"שלח" לא עובד בתיבת המסרים.

נחלק לשניים

לגבי בעיית המסרים, התקלה הועברה להנהלה.
לגבי GOOGLE, איך הוא מתנהג עם דפדפן אחר?

אותו הדבר....

ניסיתי עם אקספלורר וגם שם תוצאות החיפוש לא נשמרות ואני צריך להקליד מחדש ולעשות חיפוש מחדש כאשר אני עובר לתמונות\יוטיוב.

אין לי כרום. אבל גיליתי דבר דומה במחשב אחר עם חשבון אחר....

מחשב אחר עם חשבון גוגל שונה הראה את אותו הדבר. יכול להיות שזו כבר לא פונקציה של גוגל? להכנס ליוטיוב עם אותן מילות חיפוש? אצלך זה לא קורה?

ניסיתי

אם הבנתי נכון אתה נמצא בגוגל ומחפש משהו, נניח "גיל דה פז" (זמרת צעירה ומבטיחה שמעתי אותה היום ברדיו....)
אתה עובר לvidoes ושם בתיבת החיפוש "גיל דה פז" לא מופיעה.
האם לזו כוונתך?
ניסיתי כך ואצלי מופיעה גיל דה פז עם תוצאות של סירטונים. לא הועברתי לאתר יוטיוב אלא דף גוגל עם תוצאות סירטונים.
&nbsp

אכן משונה

ניסיתי אותו דבר הן עם כרום בו אני מחובר לחשבון גוגל
והן עם IE ללא חיבור לחשבון גוגל.
בשתי הפעמים התוצאה זהה, כלומר מעבר ללשונית סירטונים שמרה את מילות החיפוש והתוצאות הרלוונטיות.

מאחר וניסית בשני דפדפנים אולי יש איזו תוכנה במחשב שגורמת לבעיה.
בדוק מה מותקן ונסה לראות אם יש משהו שאתה לא מכיר.
דווח כאן מה אתה לא מכיר וננסה לעזור. ממליץ לא להסיר לבד כי יכול להיות שמה שאתה לא מכיר חיוני לפעולה תקינה של המחשב.

zipipeer

New member
גוגל מוזר מאתמול בערב

נכנסתי כדי לשאול מה עושים ואני רואה שאני לא יחידה.

אני מצרפת תמונה של איך הוא נראה.

תודה

PorFavor1

New member
זו תקלה של גוגל

זה כבר כמה ימים ככה.
במעבר מגוגל ליוטיוב ( סרגל הכלים השחור ), מילות החיפוש המקוריות נשכחות וצריך להקליד אותן מחדש.

הקיצור- זאת תקלה של גוגל, או שינוי של הימים האחרונים.

Y. Welis

New member
כדאי לוודא בהגדרות האתר

אם מופיע שם המשתמש שלך בגוגל בצד שמאל, סמל גלגל השיניים -> סמן את 'חיזוי Google Instant', את 'השתמש בתוצאות אישיות' + 'פתח כל תוצאה שנבחרת בחלון חדש'.
ממליץ לבדוק איך זה בכרום. יש ל-FF כל מיני בעיות לעיתים עם גוגל - זכורה תקלת DIV עם סרטוני יוטיוב, שנה וחצי אם לא יותר, וכן הפסקת התרגום האוטומטי (ביטול הסרגל עבור FF).

חבר, אתה חסר....

(לא מנסה להיות ציני, חבל שאתה לא כותב שוב בפורום טלוויזיה)
תודה על העזרה.

Y. Welis

New member
תודה! הייתי רוצה, אבל יש מי שלא רוצה אותי שם...

ואני לא מחבב התכתשויות. כל עוד צמד הג'ייז מנהלים ברמה, אני אשאר בחוץ.

אולי אפשר לגשר בין הפערים?

אני לא יודע לגבי המנהל אבל אני כן יודע שלגבי השני מים רבים זרמו מאז בירדן.

למעלה