בעיה קטנה גדולה

אסף12310

New member
בעיה קטנה גדולה

אהלן
אני די בחור רגיל מבחוץ יש לי חברים משפחה הכל טוב אפילו טוב מאוד
אבל אני מרגיש לא קשור לכלום כאילו אני פה סתם בחלל. רוב היום אני עסוק בשאלה מה אני עושה פה מה אני צריך להגיד למה הוא אומר ככה
בקיצור אני מרגיש די בחרדה חברתית ושאני מפספס משהו במקום אחר מאיפה שאני נמצא. הקטע הוא שאני מנסה לדבר על זה עם אחרים ולהם זה נראה כל כך שטותי המחשבות האלה
ואני גם אומר לעצמי שזה באמת שטויות אבל בסיטואציה הבאה שאני מגיע אליה פתאום הכל נהיה מעורפל ואני לא מוצא עניין ומתחיל לחשוב על החיים...
אני מסתכל על זה ככה שזה בעיה חולפת כמו כל הבעיות אבל זה נראה שזה משהו שמלווה אותי הרבה זמן
אשמח לעצות שלא שמעתי מעולם...

תחושת ריקנות מוכרת משהו

אני פשוט ממלאת אותה בכל הדברים הטובים שיש לי, כמו אותם דברים שאתה ציינת. :) לכולנו יש סיבה, לכולנו יש מטרה, צריך לדעת להסתכל על דברים בנימה חיובית ובסוף מוצאים אותה.

החיים יפים, אין מה לדאוג

המנותק1

New member
יכול להיות שהחרדה החברתית

מונעת ממך לחוות את החיים בצורה מספקת וזה מה שעומד בבסיס תחושת הריקנות.
אתה אומר שאתה מרגיש שאתה מפספס משהו, ומצד שני שאתה מבטל את המחשבות האלה ואז שוב מתבדה.
יש בכל זאת משהו בחיים שאתה מרגיש שאם תשיג אותו תוכל להרגיש יותר מלא? יש לך תחושת תסכול לגבי משהו ספציפי, תחושה שאתה לא ממצה את עצמך?
חרדה חברתית זה לא שטויות, אבל לצערי לא כל אדם מסוגל להבין מה זה, אז אל תפתח ציפיות גדולות לגבי תגובות הסביבה.. החרדה הזו בהחלט יכולה לפגוע באיכות החיים בצורה קשה.

ברוך הבא אסף

המחשבות שלך מוכרות לי מאד
בעיקר מתקופות יותר צעירות שלי.

אני מניחה שהרבה אנשים, במיוחד פה בפורום בשלנו,
נתקלים בתהיות ותחושות דומות.

כדאי אולי להתייעץ בפורום חרדה חברתית - יש לינק פה בצד שמאל של העמוד.

אתה מבקש עצות. חדשות. לא בטוחה שמה שיש לי להגיד חדש לך.
אני הייתי מחפשת לי משהו *קטן* לעשות שעושה לי טוב.
בקטנה. לא משהו מהותי שדורש מאמץ.
נדמה לי שההנאה ממשהו גורמת לשאלות שמציקות לדעוך קצת.

יש משהו כזה שאתה יכול למצוא לך?

למעלה