בעיה קטנה ומאוד מציקה עם ה-uv במיה 7

Zattana

New member
בעיה קטנה ומאוד מציקה עם ה-uv במיה 7

היי.. אני עובדת על maya7 וכשאני שמה uv textur אז אני נתקלת בבעיות הבאות- ואני חייבת לציין שהבעיה הזאת היא רק במחשב האישי שלי. ואני לא נתקלת בבעיה הזאת במחשבים אחרים שאני עובדת בהם. אז ככה... כל מה שאני מנסה לעשות בסה"כ זה ליצור לעצמי רפירנס מסכן על שני planes של ה-side וה-font של המודל שלי. וזה הדבר המבאס שקורה לי: א. כשאני עושה assing לסתם plane בשביל שיהיה לי רפירנס לעבודה אז הטקסטורה נמרחת לי.. וזה לא עובד אפילו אם אני הולכת ל-uv textur editor ואז עושה uv snapshot ומעבירה לפוטושופ ומתאימה את הכל פרפקט. ב.מסתבר שזה כן עובד אבל רק כשאני יוצרת חלוקות ב- inputs וכמובן אחרי משחק עם הורטקסים במצב uv ב-uv textur editor אבל פה לא נגמרת הבעיה- כי כשזה עובד והכל נראה ויושב טוב ויפה- אני מזיזה טיפונת את ה-plane ואז אני מתחרפנת -כי הטקסטורה מתעוותת ו/או מכפילה את עצמה והכל מתפקשש. ג. בקרוב אני אצטרך לייצר טקסטורות( לא של רפירנס! )לפרויקט רציני שאני עושה ולא ממש נראה לי שזה יהיה כיף אם המיה אצלי לא מאפשרת לי ליצור טקסטורה על plane בלי שהכל מתפקשש כשאני מזיזה אותו.. ד. אני תוהה ממה נובעת הבעיה: האם היא נובעת מבאג בגרסת ההתקנה שלי? או שאולי היא נובעת מהכרטיס מסך שלי (שדרך אגב עושה לי בעיות עם התצוגה- אני רואה את ה-Edeg מהבהבים כאלה כל הזמן..) והכרטיס מסך שלי הוא "Fx540 quadro" אשמח לקבל על עצה או עזרה שהיא... (((((:)

galrt

New member
hm

first thing goto my documents and delete the maya folder then run maya and select create new preferences if it asks you.see if the problem is gone, all your settings will be reset this way if it doesnt fix it's either a problem in your graphics card settings/driver and/or a display problem with your card in maya you can look at the maya settings for anything of that nature too. the quadro is more than fine for maya so i dont know why it does that, i'm sure it even has specific settings for maya you can choose in your driver? if that fails uninstall maya, delete the maya folder in my documents and reinstall. if that fails too... start asking in cgtalk.com not co.il and autodesk maya support forums

למעלה