בעיה קטנה ומעיקה
אני מנסה לתמצת..
יש לי חברה טובה שנרשמה למכון לפני כמה חודשים ובאה בערך 1-2 פעמיים בשבוע לספינינג.לא מכורה כמוני ניסיתי עוד מההתחלה להכניס אותה לעניינים,להסביר לה איך לכוון את הכיסא(וגם מדריכה הסבירה לה פעם אחת בפירוט), איך לחזק כידון כדי שלא יזוז מצד לצד במהלך השיעור,איך להחזיק ידיים על הכידון ולא לאמץ את פלג הגוף העליון בכבדות במצב 2\3,בקיצור נתתי טיפים שמדריכה לא היתה אומרת או מדגישה,במיוחד לא כשהאחיזה בכידון שגויה וזה חוזר על עצמו בכול שעור..משהו עקום שם. אומרים מצב 3,כולם עם טוסיק כמעט לאחור,גוף מוטה קדימה אך לא מדי,בקיצור מצב 3 רגיל וקצבי..כיפי בטירוף!,וחברה שלי מחזיקה את הידיים איפשהו ב2,נראה לי כול משקל הגוף עף על הכידון,הרגליים לא ממש ששות לזוז לפי הקצב.... אז בהתחלה הראיתי לה באמצע השיעור איפה מחזיקים,אמרתי לה גם כשמדריך צועק "קצב" אז מעלים קצב,או שנשארים ברגיל,אבל לא יורדים בקצב כאילו יש שיר איטי ברקע...והיא בשלה מפדלת בכיף באיטיות,הידיים הרבה פעמים לא על הכידון,בקיצור אנדרלמוסיה. היא פשוט לא מפיקה את מה שאפשר להפיק משיעור איכותי ומועבר היטב,פשוט פספוס כשהכידון זז,כשאין לה מים בשיעור קשה(כמו היום...שכחה בקבוק,הצעתי לה ממני והיא "לא צמאה בכלל"..והיה שיעור קשה בטירוף,שרפתי איזה 600 קק"ל עם סטיות של השעון)..בקיצור משהו שם יותר מקרטע מאשר זורם וכיפי... היא אדישה לנושא התיקונים שלי..חללית בקיצור ולי פשוט כבר לא כיף להיות קרציה כדי לתקן אותה ולסדר לה פעמיים באמצע השיעור............ מה עושים עם מקרה כזה פור גוד סייק?
אני מנסה לתמצת..