בעיה קטנה עם חזה גדול

סגיף

New member
בעיה קטנה עם חזה גדול

שלום כולם, אני חדש כאן. יש משהו שמטריד אותי כבר הרבה זמן, ואני חושב שאני רוצה פשוט לפרוק את זה יותר מאשר לחפש אחר עצה; למרות שכל עצה או הערה תתקבל בברכה, כמובן... אני בחור שאוהב מאוד את החזה הנשי, עד רמת ה-fetish. התברכתי בכך שהחברות הקרובות אלי ביותר בורכו בעצמן בחזה מרשים, אבל לאחרונה זה הפך לבעיה. החברה הכי טובה שלי היא בחורה יפיפה, עם שיער גולש, גוף מוצלח וחזה פשוט יוצא מן הכלל. כבר ניסינו פעם להיות יותר מחברים טובים, אבל זה נכשל, ואני מפחד שאם ננסה שוב אני אאבד אותה, מכל מני סיבות, אחת מהן היא שהיא לא נמשכת אלי. זה לא מה שחשוב כאן בכל מקרה: אני מוצא שלפעמים אני נמשך אליה בעוצמה עצבנית, בגלל החזה הזה, ובגלל שהיא יודעת בדיוק כמה הגוף שלה מוצלח ומציגה אותו במגוון תנוחות. היא מאוד מושכת, ואני רוצה שזה לא ישפיע עלי ויפריע לי להיות חבר שלה. אבל החזה המדהים הזה, אני לא ממש חושב עליו מחשבות, אבל לפעמים הוא מעסיק אותי ממש חצי מהערב, אתם יודעים איך זה? בטח הבנים לפחות יודעים. זהו. יש לה כרגע חבר, ולי כנראה בקרוב תהיה חברה, אז בכלל אל תנסו להציע לכיוון של להפוך אותנו לזוג שוב...

Vdrums

New member
קיצר אתה נמשך אליה בטירוף

זה אחד הדברים שמחזיק את הקשר שלכם. או לשים קלפים על השולחן או להמשיך לסבול כמו עגל.

סגיף

New member
לגמרי מה שקיוויתי לא לשמוע

אבל נראה לי שהעגל זה הפתרון כאן.

magenta73

New member
../images/Emo98.gif

אההה... אההה... אולי הדרך היחידה לצאת מזה "בחיים", זה להבין שזה הפטיש שלך. ולנתק את הפטיש מהבחורה. כל מקרה לגופו, תרתי משמע. אתה כבר יודע שזוג לא תהיו. אז תמשיך להיות ידיד, בלי ציפיות, ואת המשיכה, את המשיכה תשמור לפנטזיות. אני לא יודעת אם זה אפשרי. קשה להיות ידיד של משהי/משהו שאתה נמשך אליו... אבל אולי המשיכה היא אכן לחזה ולא לאדם, ואז אפשר לעשות את ההבחנה, לעשות "התנתקות"... בלבלת אותי...

קח תמונה של החזה שלה ותפנטז עד ....

ב. לא כל הבנים אוהבים חזה גדול- אני למשל אוהב חזה קטן.

b0redavid

New member
אני אוהב כל חזה כל עוד הוא טבעי...

אני אנטי-סיליקון, פלסטיק לא עושה לי את זה!

amir4marathon

New member
כך ברצינות את התשובה שלי

אם יש סיבה נוספת שדוחפת אותך לשמור על קשר עם חברתך גדולת החזה אז יש לי פתרון בשבילך. החזה הגדול שלה הוא גורם שמפריע לכאורה במערכת היחסים שלכם, נכון? אתה לא מרוכז, אתה נהיה חרמן במחיצתה. אני אימצתי לי שיטה, אולי ידועה, אבל עובדת טוב להורדת המתח המיני שיכול להפריע: פשוט לפני שאתה פוגש אותה ענג את עצמך, ורוקן עצמך מכל הורמונים לא רצויים. אני עושה זאת לפני דייט טעון מין, ואז אני מצליח להנות מחברת המין הנשי ללא הרבה מחשבות מיניות. בהצלחה.

למעלה