pinkys brain1
New member
בעיה קטנה עם פונקציה ב-VBA
הי, יש לי קטע קוד שרץ על המחשב שלי במשרד (ווינדוס 7,, אופיס 13 למיטב זכרוני) ומה שהוא עושה זה ממיר ערכים למסםר (דוח האקסל יוצא מהמערכת של החברה, והעמודה של ת.ז יוצאת כstring אז אני ממיר אותה למספר תוך שימוש בקוד הבא:
זה קטע קוד שמצאתי לאחר חיפוש ב-stackoverflow, כי בהתחלה ניסיתי לבצע הקלטה של פעולת ההמרה למספר וזה לא הצליח (אם זה משנה, אז הערך index חוזר שורה קודמת מפונקציית match כי הייתה פעם אחת שעמודת ת.ז החליפה מקום והכל נדפק, אז אני לא לוקח סיכונים מיותרים
) עכשיו, קטע הקוד הזה עובד אצלי ואכן מבצע את ההמרה למספר, אך היום כאשר שלחתי את המאקרו הזה לעובדת אחרת (שלדעתי עובדת על וינדוס 10) - כאשר היא הריצה את האקסל היא קיבלה את השגיאה:
הי, יש לי קטע קוד שרץ על המחשב שלי במשרד (ווינדוס 7,, אופיס 13 למיטב זכרוני) ומה שהוא עושה זה ממיר ערכים למסםר (דוח האקסל יוצא מהמערכת של החברה, והעמודה של ת.ז יוצאת כstring אז אני ממיר אותה למספר תוך שימוש בקוד הבא:
קוד:
columns(index).select with selection .numberformat = "general" .value = .value end with
undefined
וכאשר לוחצים על debug הוא מסמן את השורה מלמעלה: .numberformat = "general"
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על מה השורה הזאת נופלת (או לחילופין, למה היא עובדת חלק על המחשב שלי אבל אצלה לא, כאשר הגרסא שלה היא במינימום כמו שלי, אם לא חדשה יותר), האם יש דרך טובה יותר לבצע את פעולת "המר למספר" / האם יש דרך לתקן את השיטה הנוכחית? (אגב, איפה בקטע הקוד הזה אני משתמש בפונקציה range בכלל? או שזה "מאחורי הקלעים"?) תודה מראש!