בעיה קטנה...

בעיה קטנה...

אני צימחונית כבר שנתיים ולאימא שלי לא היו בעיות עם זה (כניראה שהיא חשבה שזה משהו חולף)... ודרך אגב היא גם צימחונית כבר יותר מ-10 שנים אני חושבת... (היא טוענת שלה מותר ולי לא)... אז היום היא אמרה לי שאני הורגת את עצמי והורסת את הגוף שלי ושאני אחלה וכאלה... אז השאלה שלי היא: איזה מאכלים יכולים להחליף בשר?... באיזה מוצרים יש את הוויטמינים וכל השטויות שיש בבשר?... (כי אני לא רוצה למות מחר מצד אחד, ומצד שני אני גם לא רוצה לאכול בשר...)

dani09

New member
פתרונות לבעייה

תחליפי בשר הם מקבוצת הסוייה למיניהם (כולל טופו),קטניות וחלבונים שונים.

InvisibIe

New member
ולכי לעשות בדיקת דם.

רוב הסיכויים שאת בסדר, כי את לא מרגישה חולה. וגם אם יש לך חסרים במשהו, תדעי במה ותדעי לאכול לפי זה. בכל מקרה אני חושבךת שזה ירגיע אותה...

guruyaya

New member
הבה נחנך את אמא

ישנם מספר ספרים שעוסקים בנושא טיבעונות, אשר מסבירים את הייתרונות הבריאותיים של צריכת מוצרים מן הצומח. במכתב זה, אני אפרט את הייתרונות שאני זוכר בשלוף: 1. השיניים של בני האדם, הם שיניים שדומות יותר לאלה של אוכלי צמחים. אם אני לא טועה, הדבר נבחן מחקרית, ונמצא כי עששת פחות נפוצה אצל צמחונים. אבל אל תתפסו אותי במילה. 2. כידוע, יש לנו מעי ארוך מאד. מסיבות שאף פעם לא הבנתי עד הסוף, יש למעי תפקיד חשוב בעיקול פירות וירקות. לעומת זאת, לטורפים יש מעי קצר, שכן מרבית הבשר, הוא זבל, שיש לסלקו מן הגוף במהירות. לפיכך, אכילת בשר מותירה בגופנו שאריות בשר, אשר בתהליך העיכול הופכות לרעילות. בתיאבון!!! 3. בשר מכיל שומן. הרבה שומן. מצד שני, הוא מכיל פחות משאר הדברים. לפיכך, אם אנחנו רוצים לאכול 20 מיל´ של כל חומר, בעת אכילת בשר, אנחנו מלווים אותו עם משמרת שומן בסדרי גודל חסרי פרופורציות. לשאלתכם - זה לא טוב לדיאטה. מצד שני, אנחנו לא יכולים לעכל תאית. עניין די שולי, אבל מספיק כדי לשייך אותנו לתחום הטורפים, על פי הגדרות ביולוגיות. לגבי ויטמין בי-12, נשים נזקקות להשלמה, וניתן להשיגה בבתי מרקחת, בטבליות מציצה (טבליות בליעה לא עוזרות). הטבליות הן ממקור צימחי. מי שאוכל אגוזים בכמויות גדולות, וקיטניות בכמויות מספקות, יכול להרשות לעצמו גם להימנע מהטבליות הללו. אוהב את כל החיות, אבל הכי אוהב אותך

צמחונות

הי אני צמחונית מלידתי- 26 שנים לא אוכלת בשר, או דגים או כל מה שהתקרב אליהם בחייהם או במותם לא אוכלת סויה או כל מיני דומים בריאה לומדת עובדת הדבר היחיד הוא שאני לוקחת מידי פעם ויטמין בי12 וגם זה רק בשנתיים האחרונות בהצלחה ובתאבון

למעלה