בעיה קטנה

almog goldberg

New member
בעיה קטנה

2 שאלות יש לי איחפה מתיןבאילו שעות משחקים פוטבול בפארק הירקון בת"א? אני גם רוצה!!!:**) שאלה שניה זוגתי שתחיה לא מבינה פוטבול בשיט, נסיתי להסביר לה לאט לאט אבל זה בעיתי..אני לא בטוח שזראיתי את זה פה או באיזה כתבה בYNET שמסבירה את המשחק בשפה הכי פשוטה ומשעשעת של עולם החיות=שחקנים (הליינבקרים כמו נמרים בלה בלה בלה והאופנסיב לינ מן הם הקרנפים או משהוא כזה) אני ממש רוצה לאתר את זה כדי שזוגתי שגם לומדת מדעי בעלי החיים אולי תהפוך ל ג'אנקית פוטבול כמוני ולא ל אחת שאומרת" אבל למה הוא בועט את הכדור לשם ולמה הם רודפים אחריו?" אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח, ואולי אני אראה איתה אפילו את סופרבול ביחד....מיו יודע..אולי יש אלוהים ושמו ג'ון מונטנה.... איפה הימים של דאלאס איפה... MOSS..M0OSSS...MOSSS.MOSSS.MOSSS.MOSSS.MOSS ,ץודה מראש אלמוג

ofribecker

New member
Welcome to the club

אם נדמה לך שהסבר טוב ופשוט על משחק הפוטבול יעזור, אז בהצלחה. ה"אהבה" של בנות זוגנו למשחק הפוטבול בדרך כלל לא תלויה בהסבר זה או אחר. אני מאחל לך שאצל זוגתך יש את הפתיחות והרצון, שנדרשים כדי באמת ללמוד קצת על המשחק כדי שאפשר יהיה להנות ממנו. וכמו שנאמר כבר - בהצלחה. אצלי זה ממש לא עבד. ולא שלא ניסיתי. השיטה היחידה שלדעתי כן יכולה אולי לעבוד זה אם פעם אני אצליח לקחת אותה למשחק פוטבול אמיתי כשנטייל בארה"ב או משהו. זה יכול לסחוף כי זה באמת באמת לא משנה אם את\ה אוהב\ת פוטבול, זו חוויה מדהימה ומהנה.

ranatz

New member
מה שאני עשיתי

זה פשוט - ראיתי עם חברתי שניים שלושה משחקים והסברתי לה כל מהלך מה קורה. היום היא רואה איתי משחקים בכיף וכשבאים חברים הם אחוזי קנאה על כך שיש לי חברה שאוהבת ומבינה פוטבול (בניגוד לבנות הזוג שלהם שמעקמות את האף בכל פעם שהם מתיישבים לראות משחק). קצת סבלנות וגם זוגתך תתמכר ברגע שהיא תבין מה קורה על המגרש. הייתי לא מזמן במשחק של ניו אינגלנד והדהים אותי לראות איזה אחוז גבוה של נשים היה בקהל.

Yo-man

New member
יש לך את התשובה כאן !!!

לגבי שאלה אחת - ימי שישי ב-11:00 וימי שבת ב-15:00. לגבי השאלה השניה - בספרית המאמרים של הפורום (עשיתי לך קישור, אבל אפשר להגיע גם אם לוחצים על המילה "מאמרים" בפס הכחול פה מעלינו) יש שני מאמרים של רנדי מוס, ידידינו הטוב מן הפורום השכן, שנתן אחלה מאמר, קליל ומלא הומור, שמסביר מיהם בעלי התפקידים בכל קבוצה. תתחיל פה, ועד העונה הבאה יהיו פה עוד כלים לבנות הזוג. וברוך הבא לפורום

למעלה