בעיה קטנה...

בעיה קטנה...

שלום לכולם אני בחורה בשנות העשרים המוקדמות שלי ויש לי בעיה שלא חשבתי אי פעם שאני אתקל באחת כזו.... אני יוצאת עם בחור כמה שבועות והיחסים בינינו מציינים. אלא שיש בעיה קטנה....... אני בחורה מינית מאוד ומין חשוב לי כחלק בילתי נפרד ממערכת היחסים. היו לי הרבה מאוד מערכות יחסים בעבר. לבחור החדש שלי יש איבר מין קטן מאוד יחסית לבחורים שאיתם קיימתי מערכות יחסים בעבר. לקאורה לא בעיה כזו קריטית0-אלא שגיליתי שזה מפריע לי מאוד.. אני די רחבה כנראה ואני לא מרגישה מסופקת מיחסי המין בינינו הבחור בעל נסיון מועט יחסית במערכות יחסים בכנראה גם במין.. השאלה היא אם זה משהו שיכול להסתפר עם הזמן? בעתיד כשהו יצבור נסיון או שאני אתרגל לזה? או שזאת בעיה שלא ניתנת לפיתרון? אני חייבת לציין שאני נשמכת אליו פיזית רגשית ושכלית, אני מסתדרים טוב, אנחנו מבינים אחד את השניה ולקאורה אני אמורה רק לשמוח ולפרוח... וא לא מבין את מה שאני מרגישה ואני בטח לא יכולה לשתף אותו בזה כי זה רק יפגע בו. אני מרגישה ממש ממש מתוסכלת! אני אשמח לדעה מקצועית תודה רבה

magenta73

New member
הטכניקה יכולה להשתפר...

תמיד אפשר ללמד, לזרום.... אבל הקטן, לא גדול יהיה.... עניין של בחירה, כנראה. (ובנימה אישית - זיין קטן- טיים טו טלי ביי ביי)...

השמועות אומרות שאני גבר - אז...

קחי את מה שאני אומר בערבון מוגבל..... אני מסיק מה- 1985 שאת בת 21 ולא השנה של הפורד קורטינה שלך (במצב מצויין, אוכלת שמן, במצב מיכני מצויין...) אני יכול להגיד עד מחר שהגודל לר קובע.... אז מה ? איזור הנרתיק ריק מעצבים - רק איזור השפתיים יש מספיק עצבים כדי להרגיש (ההבדל הוא כמו בין קצות האצבעות לגב היד..) - אבל אני בטוח שאת יודעת את הדברים האלה... מה שאומר - שמה שקובע הוא בעיקר העובי - שגם הוא לא חייב להיות בעל קוטר עצבני במיוחד - אבל - אם מה שיש לא מספק אותך - וזה בסדר גמור (למרות שזה קצת חומרני לטעמי - ואני חשבתי שאורגזמה היא מצב נפשי...) את יכולה תמיד להשתמש בלשון. שלו, הלשון שלו... השמועות אומרות שאפשר לעשות פלאים עם הלשון וכמה אצבעות.... וד"א - לא אמרת אם את מסופקת בכלל מהמין שלך איתו ועכשיו שאני חושב על זה - זה לא נראה לי הפורום התאים בכלל..... על החתום ד"ר ר. ווסטהיימר

magenta73

New member
נו, בסדר, זה לא הגודל, זה העובי....

אתה חייב להיכנס לקטנות?

asian girl

New member
הלוואי ויכולתי

להשתמש בלשון שלי... זה הזכיר לי משהו: למה כלב
מלקק לעצמו את הביצים? - כי הוא יכול
... עכשיו ברצינות: מבולבלת1985, חדירה זה לא הכל. בהחלט אפשר להגיע לסיפוק מיני בדרכים אחרות..חוץ מזה, אנחנו לא בוחרות בן זוג לפי גודל ועובי של הזין. כמו שגברים לא בוחרים נשים לפי גודל של הנרתיק. אבל אם עצם העובדה שזין שלו קטן מפריע לך אז כנראה תצטרכי להחליט מה את רוצה יותר: איבר עבה וגדול או חבר שאת (ציטוט) "נשמכת אליו פיזית רגשית ושכלית, מסתדרים טוב, אנחנו מבינים אחד את השניה ולקאורה אני אמורה רק לשמוח ולפרוח..."

Martinigirl

New member
הכניסה מגיל 18 ומעלה../images/Emo18.gif

קודם כל אני מסכימה עם כל מילה של "רגע אמדוד לי" . עכשיו כך: מין במערכת יחסים לדעתי הוא מאד קריטי,במיוחד לאור העובדה שאת כותבת שאת בחורה מינית. להגיע לאורגזמה ישנן מלא צורות,רוב הבחורות בכלל מגיעות לאורגזמה לא דרך החדירה,אבל אני יכולה להבין את התחושה שאת רוצה להרגיש משהו "גדול" בין הרגליים במהלך האקט (סורי,חייבת להיות בוטה כאן). הוא לא יגדל!! מה שכן,כמו שנכתב כאן,יש אצבעות,יש לשון,ויש את האיבר מין החשוב מכל - המוח!! שם מתחיל האקט למעשה,הוא רק מסתיים בין הרגליים. אתם יכולים לשלב ויברטור בסקס (אחד גדול כזה,שיזכיר לך מה את בעצם היית רוצה),או שאר משחקים ואביזרים. ניסיון רוכשים,ואפשר ללמד,אין ספק,במיוחד אם את מאד רוצה ומוכנה להשקיע בקשר הזה. ואם כפי שאת טוענת,יש לך המון איתו,ואת נמשכת אליו שכלית פיזית ורגשית,וישנה הבנה,אני הייתי בכל זאת מנסה,ומוצאת פתרונות. אבל...אם את מהבחורות שאין מצב,ואת חייבת כלי גדול,שפסיכולוגית יספק ויגרה אותך,תמיד תהיי בבעיה. אם תהיי מספיק פתוחה איתו,אני כן הייתי אומרת את מה שאת מרגישה,רק בדרך אולי של הומור על מנת שלא יפגע,עם הזמן,ולאט לאט מוצאים יחד פתרונות,הצליח? מה טוב,חבל לזרוק כזה קשר, אם בכל זאת ניסית ולא עזר,ולעולם לא תהיי מסופקת,אז תתחילי לחשוב אם באמת את רוצה לחיות בקשר שאת לא מסופקת ממנו מינית. בהצלחה

magenta73

New member
איך אפשר להגיד לגבר דבר כזה?

אפילו אם היא תרמוז לו בהומור.... להגיד לגבר שיש לו זיין קטן זה הדבר שהכי יפגע בו ובאגו שלו, והפגיעה הזאת תחדור למערכת היחסים בניהם... הוא תמיד ירגיש נחות ופגוע. ואם היא לא תהיה מרוצה ומסופקת מהסקס עצמו, בסופו של דבר המרירות הזאת גם תחדור לתוך היחסים בניהם. אקיצר יש כאן בעיה, חמורה אפילו.

Martinigirl

New member
לא הסברתי את עצמי טוב

אני אנסה שוב. לא הייתי אומרת לו,תשמע הג'ונסון שלך פיצפון..אבל אולי הייתי אומרת לו שהמבנה שלי רחב (מקבילה את זה למנהרת הכותל וצוחקת על זה) ושאני צריכה יותר גירויים או דברים אחרים..ולכאן נכנסים האביזרים למיניהם. הומור ופתיחות בסקס חשובים מאד. ובריאים למערכת יחסים. אפשר להגיד הכל לדעתי,כל עוד דברים נאמרים בצורה הנכונה ובטון הנכון.

shaniza

New member
באופן כללי אני מסכימה עם הנאמר

אבל תארו לכם שהיא היתה אומרת ההיפך... שאיבר המין שלו גדול מדי (כן כן, יש כזה דבר) וכל פעם שהוא חודר אליה היא סובלת מכאבים... לא נראה לי שגם אז הייתם אומרים לה שלא בוחרים בן זוג לפי הגודל... הנאה מהחדירה עצמה היא חשובה לא פחות מהגעה לרגע השיא בדרכים שונות והיא פשוט לא מרגישה את החדירה. כואב לי לומר אבל לדעתי, התאמה חשוב שתהיה גם שם ולא רק שכלית ורגשית.

magenta73

New member
למה לא הינו אומרים?

גם חברה שלי, שהיא מאוד נהנת מסקס, והיו לה מספר לא מבוטל של בחורים, כבר קרה מקרה שהיא לא הסתדרה עם גבר בגלל שהיה גדול מידי וסגרה את הבאסטה. או מקרה סמנטה, בעיר הגדולה. רק שזה לא קורה הרבה... אני אמרתי את מה שהיה לי להגיד. שזה בערך מה שאת אמרת. אין מה לעשות...

אל דן

New member
מצב מורכב מאוד

יש הרבה זוגות שמסתדרים ביניהם ועושים לעצמם, כל אחד בניפרד, את סדר העדיפויות האישי, כולל ויתור על דברים שבעבר לא חשבו שיוותרו עליהם. ההחלטה הינה אישית שלך, ואף איש מקצוע לא יכול לתת לך עצו של "עשי ואל תעשי" אני מני שלו היית פונה ם הנושא הרגיש הזה לתוכנית של ורדה רזיאל ז'קונט, אזי התשובה שהיית מקבלת טרם היית מסיימת את הצגת הנושא- תיזרקי אותו. בחיים אין שחור ולבן ברוב הנושאים...ככל הניראה, לפי ההתלבטות שלך, גם כאן כרגע את איפשהו באמצע..... בהצלחה לך

asian girl

New member
אל תהיה מצחיק

באיזה אמצע היא בדיוק? היא מתוסכלת...זה הכל. עכשיו תחליט אם זה לבן? אפור? או חום עם זהב?

שלום לך

קודם כל, ואולי גם משהו לכולם: הידעתם שתרגילי"קוגל" (כיווץ פי הטבעת ושרירי פתח הנרתיק מכווצים ומחזקים את שרירי קרקעית הגן ומצרים אותו במעט? אז רק שתדעו בנות כמה זה הכרחי ופשוט( בכל שעה של היום, מינימום 100 כיוווצים..) עכשיו , לגבי הבחור..בחיים אל תאמרי לו משהו לגביי גודל האבר מין שלו. זה יוריד לו את האגו לריצפה. יהיה לו חוסר ביטחון וזה יימחוק את היחסים שלכם לנצח!!! מה שכן את יכולה לומר לו , זה איך לזוז(והדגש הוא על לחיצה תמידית וחזקה על הדגדגן בזמן שאת מעליו )כי זה מה שבעצם הכי חשוב. איך שהוא זז ושיהיה לו מגע תמידי עם הדגדגן שלך. אם הכל מושלם ביניכם והסקס טוב ואת מגיעה לסיפוקך המיני, אז אין כל סיבה לדאוג בגלל איבר מינו הקטן. אם הוא לא זז כמו שהיית רוצה אז אימרי לו במפורש איך לזוז..קדימה למעלה צמוד יותר מהר וכו'... אך אם את חייבת לחוש את איברו בתוכך ואינך חשה דבר למרות ששינה את התנוחות ועשה כל דבר למענך ואת אינך מגיעה לסיפוקך המיני.. כאן עלולה להיווצר בעיה לטווח הרחוק שתגרום לך תיסכולים עמוקים ואף לעצב ואכזבה, ולמרות שהוא יהיה כיוויכול פרטנר מושלם ומקסים וחמוד.. אם אין ביניכם חיבור מיני טוב. אז כל השאר לא חשוב. כי תחל'ס, מה שהכי חשוב זה חיבור מיני טוב ..וישקר לך כל אחד שיאמר אחרת. כן, חיים הרבה כאלה שהחיבור ביניהם הוא לא איאיאי .אם הם מאושרים מכך? לא.. וזה מתכון בטוח לבגידות מאוחר יותר. אז אל תאמרי נואש..דברי איתו בפתיחות בלי בושה והסבירי לו מפורשות איך לזוז(אפילו הדגימי עליו מה גורם לך להכי הרבה גירוי והנאה..) ומקווה שתצליחי... ביי

asian girl

New member
לפעמים זה כיף לשנות כיוון

יאללה... תעני על השאלה של מבולבלת.. בואי נראה איך את מסתדרת עם הקטנים..

למעלה