בעיה..קניתי מינידיסק ואני לא יודע

בעיה..קניתי מינידיסק ואני לא יודע

להפעיל אותו!!!!!! עבדתי עם ההוראות לפי הספר!!! אבל אני לא מצליח להקליט- המדובר בשארפ mt770 למישהו יש אתר שיכול לסייע לי??? והאם המכשיר המדובר נחשב למכשיר טוב???

albanetc

New member
מכשיר מעולה...

מצ"ב לינקים... אבל מה בדיוק לא מצליח? תשאל בני, ונען

תודה על הלינקים!!הם עזרו למיקוד

השאלה!!! מצ"ב תמונה זהו הציוד שקיבלתי:לפי התמונה: *מיני דיסק *כבל אדום לבן(כפי שמופיע בתצלום) *יחידת הטענה *אוזניות *מטען שולחני *בטריה נשלפת רב פעמית *שלט עכשיו, אני ניסיתי להקליט מהמערכת שלי (ע"י חיבור הכבל אדום לבן למערכת ולמיני) דיסק שהושמע במערכת. האם הכבל הזה לא מתאים? האם יש צורך ביחידה נוספת שלא סופקה לי? למה נועד הכבל אדום לבן אם כן? האם ניתן בעזרת הציוד המוזכר והנראה בתמונה להקליט גם שירים מהמחשב בפורמט mp3???? האם המיני דיסק הזה אכן הוא יחידה מעולה ? זהו , אלו שאלותי... מקווה שאני לא נודניק וואחד

phingy

New member
נראה לי אחלה של מיני!

תאמת אני מתפלא שהביאו לך כבל RCA (ככה נקרא הכבל האדום לבן) ולא כבל אופטי כמו שנותנים במינידיסקים של סוני או כבל PLP שאפשר לחבר לכל דבר עם יציאת אוזניות אבל תחדש

albanetc

New member
גם אותי זה הפתיע...

למינידיסק הזה יש כניסת RCA? מוזר.

ידידי.... לא עניתם לי.... מה ניתן

לבצע עם כבל rca ? האם הסיבה שלא הצלחתי להעתיק היא שאין לי כבל אופטי??? למה נועד כבל אופטי....? מה מחירו? ממתין בכיף לתשובותיכם

sectioni

New member
בלי לחץ

טוב בתור הבעלים הגאים למינידיסק תן לי לעזור לך. יש לך כבל שצד אחד נכנס ליציאה (LINE OUT) של המערכת שלך? הצד השני נכנס ל כניסה (MICROPHONE או LINE IN) של המינידיסק שלך? יופי! תשמיע דיסק במערכת ותפעיל את ההקלטה במינידיסק. זהו. קח בחשבון שאולי יש צורך להעלות את הווליום של ההקלטה במינידיסק (לא הווליום הרגיל של השמע) ובקשר ללהקליט אמ פי 3 מהמחשב. .. טוב לא הבנת משהו מאוד בסיסי. אתה יכול להקליט מכל דבר לכל דבר כל עוד שיש לו את החור המתאים! (מצטער על הניסוח) במקום את הקצה שחיברת ליציאה מהמערכת, תחבר אותו ליציאה מהמחשב (זאת אומרת תנתק את הרמקולים שלך מהמחשב ובמקום זה תתקע את הכבל. ותשמיע את האמ פי 3 כרגיל ותקליט

אחי תודה !אבל לא הבנת אותי!

יש לי כבל rca בלבד אין לי כבל אופטי ולפי מה שהבנתי אני צריך כבל אופטי בשביל להעתיק מהמחשב אני צודק? ובקשר להעתקה עם הכבל rca ניסית להעתיק ביחד איתו מהמערכת ועדין לא הצלחתי(פעלתי לפי ההוראות) האם אני טעיתי בהפעלה שגויה? האם עלי לקנות כבל אופטי? תודה רבה מראש

למעלה